Najnovije vesti

KOJI JE VAŠ ŽIVOTNI MOTO I ONO ŠTO VAS POKREĆE? Zodijak kaže da Bik ima, Rak oseća, Lav HOĆE, a Strelac je neviđeni optimista
Foto: Profimedia

astrologija

KOJI JE VAŠ ŽIVOTNI MOTO I ONO ŠTO VAS POKREĆE? Zodijak kaže da Bik ima, Rak oseća, Lav HOĆE, a Strelac je neviđeni optimista

Zanimljivosti
17:04h

Životni moto je nešto što nas definiše i pokreće u životu i duboko je ukorenjen u našem karakteru. Otkrijte koji je to lični životni princip svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Kod pripadnika ovog znaka vredi ona stara "što vidiš, to i dobiješ". Njihovo ponašanje i reči su istinski odraz njihove ličnosti i vrlo retko će prikrivati kako se osećaju. Kome to odgovara - super, a kome ne - još bolje, Ovnovi na njih neće trošiti svoje vreme.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Bik

Pripadnici ovog znaka cene ono što su u svome životu stekli - od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Veruju kako iza svega toga stoji trud i rad, a to je ono što ih definiše. Ne fokusiraju se na površne stvari, već one za koje se treba i pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele pustiti.

bik
foto: Profimedia

Blizanci

Pripadnici ovog znaka imaju neutaživu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je gotovo uvek u pogonu pa su za njih misli ono što najviše određuje ljude. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih prosuđuju, a duboko cene sve ono što im donosi nove perspektive i uči ih.

blizanci
foto: Profimedia

Rak

Život je za pripadnike ovog znaka satkan od niza osećaja koji mu nadahnjuju pravi smisao. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna postignuća, premda žele i njih, no bez ispunjavajućih odnosa sve im gubi svoj smisao. Cene osećaje više nego bilo šta drugo i nadahnjuju sve u svojoj blizini da čine to isto.

rak
foto: Profimedia

Lav

Pokretačka snaga ovog znaka i ono što ih definira u životu je njihova volja usmjerena k ostvarenju ciljeva. Njihova snaga volje je nevjerojatna, upravo zato jer su fokusirani da ostvare to što su naumili. Ostvarenje želja i ciljeva daje im osjećaj postignuća, bilo da je riječ o poslu ili privatnom životu te oni imaju plan čak i ako ga nemaju.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Pripadnici ovog znaka imaju jednu neverovatnu osvešćenost o onome što se događa oko njih i odlični su u primećivanju detalja. To je istovremeno njihov talenat, ali i pokretačka energija - oni žive tako da analiziraju, kalkulišu, planiraju... Važno im je da u svemu pronađu neki smisao, čak i ako se čini da on ne postoji.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vaga

Pripadnici ovog znaka u životu najviše cene stabilnost i duhovni mir pa su talentovani za upravo to - unošenje reda i organizovanostiu svemu čega se prime. To ne znači da ne vole izazove i pritisak, već da uživaju u rešavanju komplikovanih situacija i pomaganju ljudima, kroz što dobijaju osećaj da su važni i korisni.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Pripadnike ovog znaka karakteriše njihova strastvena i intenzivna priroda koja se krije iza stabilne spoljašnjosti. Ako nešto žele, oni to žele bez zadrške i što je pre moguće, i ne samo da žele već žude za tim. Njihovi pokretači su intenzivniji nego kod drugih pripadnika Zodijaka i to je ono što im omogućuje da slede svoje srce i nagone.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Pripadnici ovog znaka su optimistične i znatiželjne prirode koje u životu podstiče ideja otkrivanja novih stvari, prostora, ljudi, doživljaja... Imaju širok pogled na svet i ništa ne cene više od usvajanja novih perspektiva i sakupljanja priča koje drugima mogu prepričavati.

Strelac
foto: Profimedia

Jarac

Pripadnici ovog znaka smisao života pronalaze u praktičnim stvarima te oni u svakom zadatku, odnosu i stvari vide sredstvo kojim se približavaju sreći. Oni vole zagonetke, zadatke, rad, trud i postignuća, a ne veruju u to da se život i sreća poslože sami od sebe - već su oni ti koji kreiraju svoj put.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Pripadnici ovog znaka doista su fokusirani na znanje i to je ono što najviše cene u životu, a više od pustih informacija iz knjiga cene ono praktično znanje i snalažljivost. Veruju da čovek vredi onoliko koliko stvari zna napraviti te ne vole polovične poslove ili ljude koji se pretvaraju da jesu nešto što nisu - jer oni to sami nikad ne čine.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Kao životni sanjari, pripadnici ovog znaka su veliki idealisti Zodijaka. Oni dopuštaju da ih u životu vodi njihova intuicija što je i najbolja stvar koju mogu napraviti - jer time definišu svoj unutarašnji svet na svoj verovanjima, razmišljanjima, emocijama i željama.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

BIVŠI JE VARAO SA STARLETOM! Nakon što je prošla kroz PAKAO, pevačica izgleda bolje nego ikad PRIZNALA KO JOJ SE SVIĐA
04:45

BIVŠI JE VARAO SA STARLETOM! Nakon što je prošla kroz PAKAO, pevačica izgleda bolje nego ikad PRIZNALA KO JOJ SE SVIĐA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja