00:51

TURSKOM KUVARU SE SAD SVI SMEJU! Nusret biftek naplaćuje 1.500$, a sada PRVI PUT progovorio u snimku: Šta ti je s ustima, čoveče?!

PRVI PUT PROGOVORIO

TURSKI KUVAR KOJI BIFTEK NAPLAĆUJE 1.500 $ IZNENADIO: Evo kako Nusret zvuči dok govori, a svi se pitaju šta mu je sa USTIMA! VIDEO

Zanimljivosti -

Poznati turski kuvar Nusret Gokče, na društvenim mrežama poznat kao Salt Bae, iznenadio je svoje pratioce na Instagramu kada je prvi put objavio video snimak u kome govori.

Nusrert do sada nije objavljivao snimke u kojima se njegov glas čuje, a način govora i položaj njegovih usana iznenadio je mnoge pratioce.

Nusret Gokče
foto: Profimedia

"Čekaj, čekaj. Želim da kažem nešto o Londonu. London je moj veliki san. Jednog dana. Sledećeg dana. Svakog dana. Neprestano. Volim London. London je drugačiji. Poput zlata", rekao je Nusret u snimku.

Potom se javio muškarac iza kamere i pitao Nusreta kakav mu je engleski.

"Moj engleski je gotovo kao britanski. Znate... Živeli. Nadam se da ćemo se uskoro videti u Londonu", rekao je kuvar na kraju videa.

Nakon toga usledile su reakcije pratilaca koji su bili podeljeni povodom onoga što su čuli.

"Prvi put ga čujem da govori", "Ovaj mi se tip više sviđao dok je ćutao", "Šta nije u redu s tvojim ustima čoveče?!, "Neka mi neko ovo prevede molim", neki su od komentara.

Podsetimo, Salt Bae je 2017. godine postao internet senzacija zbog načina na koji začinjava meso, nedavno je u Londonu otvorio restoran, ali je zbog "paprenih" cena hrane i pića bio kritikovan na društvenim mrežama.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:08

Miloš Biković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track