PUN MESEC U LAVU 16. FEBRUARA: Zgrabite priliku koja se ne propušta, a biće NAJSREĆNIJI za ove horoskopske znake!
Foto: Shutterstock

PUN MESEC U LAVU 16. FEBRUARA: Zgrabite priliku koja se ne propušta, a biće NAJSREĆNIJI za ove horoskopske znake!

Zanimljivosti -

Pun Mesec u vatrenom Lavu događa se 16. februara u 17:59h. U isto vreme Venera i Mars će se spojiti na kosmičkom nebu, pojačavajući vibracije kreativnosti, oslobođenja, privlačnosti i strasti.

Pod ovom energijom postajemo magneti za sve što želimo da privučemo. Pod ovom energijom sposobni smo povezati se sa svime što nas osnažuje.

Pun Mesec
foto: Shutterstock

Jedan od darova koje nam ovaj puni Mesec nudi je energija lakoće. Podseća nas da omekšamo svoje biće i da se fokusiramo na stvaranje radosti. Biti u stanju radosti jedan je od najbržih načina da se povežemo s Božanskim i putem naše najviše sudbine.

Put radosti i put svrhe vrlo su često isprepleteni. Sledeći jedno, na kraju pronalazimo put do drugog.

Ako se osećate teško zbog nečega u svom životu ili ste frustrirani događajima koji se trenutno odvijaju oko vas, dopustite da vibracije punog Meseca unesu malo lakoće u vaše biće i u situaciju.

Pun Mesec u Lavu najsnažnije će uticati na same Lavove, biti najsrećniji za Ovnove, Strelce, Blizance, a najzahtevniji za Bikove, Škorpije i Vodolije (kao i one koji imaju naglašene ove znakove).

Što vam stoji na putu koji vodi prema vašoj najvišoj sudbini? Koje vas misli, stavovi, uverenja i navike sprečavaju da se povežete s blistavilom svega što jeste?

Proverite možete li se odmaknuti i dopustiti težini ili frustrirajućim situacijama da omekšaju. Proverite možete li pronaći smešnu stranu stvari.

Smeh je uvek moćan lek. Zabavite se prijateljima, pogledajte smešan film, pročitajte smešnu knjigu, dopustite da smeh prostruji vašim bićem.

Venera i Mars takođe su zajedno u svetoj zajednici pod ovim punim Mesecom, šalju nam nabijene zrake strastvene, kreativne i balansirajuće energije.

Venera i Mars predstavljaju žensko i muško, Boginju i Boga. Obe ove energije žive u nama i mogu se ponovno roditi pod ovim punim Mesecom.

Ponovno rođenje ovih principa može nas inspirisati da širimo svoja srca, podstaknuti naše osećaje strasti i navesti da preispitamo svoju povezanost s muškom i ženskom energijom i pomoći nam da se povežemo s Boginjom ili Bogom iznutra.

Venera i Mars su takođe vrlo kreativna sila koju možemo koristiti ne samo za kreativne projekte i inspiraciju, već i za rad na manifestacijama. Radeći s tim energijama, možemo pojačati naše magnetske moći i zrak privlačnosti oko nas.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Vreme punog Meseca je obično vreme kada se energija crpi iz nas. To je period oslobađanja, međutim, sada s Venerom i Marsom zajedno na nebu, takođe možemo privući energiju k sebi, posebno energiju koja nam omogućuje da se osećamo osnaženo, seksualno, strastveno, kreativno i potpuno povezano sa svojim telima.

Ako želite manifestirati romantičnu vezu, ova energija je posebno povoljna. Ako se želite dublje povezati sa svojim telom, svojom seksualnošću ili svojim osećajima strasti prema partneru ili prema životu uopšteno, ovaj pun Mesec biće na vašoj strani.

Iskoristite vatrenu energiju Meseca Lava da prigrlite i posedujete sve ono što jeste. Osećajte se lepo i samouvereno u svojoj koži, donosite osnažujuće odluke i dopustite vibracijama strasti da se uzdignu kroz vaše čakre.

Ples i pokret mogu pomoći u tome, kao i recitiranje afirmacija i ukrašavanje tela odećom i dodacima koje volite.

Sve u svemu, ovo je jako moćan pun Mesec. Iako možda preispitujemo svoju “svrhu” i tražimo dublje značenje u našim životima, ako pogledamo iznutra, odgovori će nam se otkriti.

Pod uticajem ovog punog Meseca, vođeni smo da se prisetimo da naša najviša sudbina nije neko daleko mesto, već mali tihi prostor koji živi u nama.

Uživajte u vibracijama ovog punog Meseca i upotrebite njegovu energiju kako biste stvorili ravnotežu i podržali stvaranje samopouzdanja, strasti i radosti u svom životu.

Pod ovom energijom postajemo magneti za sve što želimo privući i sposobni smo povezati se sa svime što nas osnažuje.

Pun Mesec
foto: Shutterstock

(Kurir.rs/Atma.hr/Suzana Dulčić)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track