APLIKACIJA ZA UPOZNAVANJE SAMO ZA KATOLIKE! Kriterijumi za korišćenje vrlo su strogi, a samo SVEŠTENIK može da odobri pristup!
Foto: Simfonija.net

ozbiljno?

APLIKACIJA ZA UPOZNAVANJE SAMO ZA KATOLIKE! Kriterijumi za korišćenje vrlo su strogi, a samo SVEŠTENIK može da odobri pristup!

Zanimljivosti -

Kada se 2015. godine na internetu pojavio Tinder upoznavanje potrencijalnih partnera doživelo je pravu malu revoluciju, koja je kroz godine postajala samo sve popularnija i popularnija.

Umesto bezgraničnog lutanja u potrazi za srodnom dušom, danas je moguće naći partnera putem aplikacije koja vas spaja sa osobom koja je idealna za vas.

onlajn upoznavanje, aplikacija za upoznavanje
foto: Profimedia

Iz tog razloga, jedan sveštenik iz Liona, rešio je da napravi Tinder za katolike Laurent Spiret. Svojoj aplikaciji nadenuo je naziv Navis Fidelis, a ona je namenjena samo katolicima koji su spremni da uđu u brak i kojima sveštenik odobri da koriste aplikaciju.

- U Francuskoj čak 37 posto odraslih žive sami. U savremenom društvu sve je manje prigoda za susrete i druženja pa samcima postaje sve teže. Zato smo i mi odlučili da im ponudimo priliku za upoznavanje - rekao je spomenuti sveštenik, a prenoseo RP Online.

venčanje, svadba, par, brak
foto: Profimedia

Naime, Laurent je postavio neverovatno visoke zahteve za pristup aplikaciji, koje mogu da ispune samo pravi katolici. Da bi vernik dobio prostup aplikaciji mora da ima ozbiljne namere da uđe u brak, da ima najmanje 26 godina, redovno ide u crkvu i na ispovest, te da živi u predbračnom celibatu.

Čak i ako ispune sve ove zahteve, vernici moraju da plaćaju pristup aplikaciji, odnosno 42 evra godišnje članarine, od kojih 5 ide u humanitarne svrhe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:44

ŠUŠKALO SE DA LJUBI MLAĐEG, A SAD OTKRILA: Evo sa kim je Jelena Rozga ZAGLAVILA u karantinu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track