NEMAM ŠTA DA OBUČEM! Ovo je svaka žena barem JEDNOM rekla, a istina je drugačija: Evo koliko stvari ima koje NIKAD nije nosila
Foto: Twitter

Strava ženskog ormana

NEMAM ŠTA DA OBUČEM! Ovo je svaka žena barem JEDNOM rekla, a istina je drugačija: Evo koliko stvari ima koje NIKAD nije nosila

Zanimljivosti -

Ako ste i vi jedna od onih koje ovu rečenicu često izgovaraju, dobro pročitajte ovaj tekst i razmislite da li je vreme da eliminišete nepotrebne stvari iz ormana i možda obradujete nekoga ko nema novca za šoping.

Naime, jedno istraživanje je pokazalo da svaka žena ima 22 stvari koje nikad nije obukla, a čuva ih jer misli da će joj nekad ipak zatrebati. Razlog za to što gomilaju nepotrebnu garderobu je taj što uglavnom kupuju u žurbi.

odeća, garderoba, butik, kupovina odeće, isprobavanje odeće
foto: Shutterstock

* Samo jedna od osam žena redovno sređuje svoj orman, a jedna od pedeset svakodnevno odlaže raspremanje, i tako punih deset godina.

* Čak 88 odsto pripadnica lepšeg pola izjavilo je da imaju bar jedne farmerke u kojima ni u ludilo ne bi izašle napolje, a jedna od pet žena ima čak šest pari nenošenih cipela i jednu majicu koju ni za živu glavu ne bi obukla.

Obuća, Cipele, Patike
foto: Shutterstock

* S druge strane, muškarci u svojim garderoberima imaju 19 stvari, uglavnom kupljenih na rasprodaji, koje nikad neće nositi.

* I umesto da se otarase viška garderobe, žene se nadaju da će se neki modni trend vratiti i da će nekad moći da nose neku staru krpicu, a većina njih čeka da izgubi koji kilogram i ponovo "uskoči" u omiljenu stvar, što se, ruku na srce, retko dešava.

šoping
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

ŠOPING LUDILO U BEOGRADU! Pogledajte gužve u tržnim centrima na Crni petak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track