POČELA SEZONA PARADAJZ TURIZMA: Devojka objavila fotku S PLAŽE koja je RAZBESNELA srpske turiste! Bukti RAT na mrežama! (FOTO)
Foto: Shutterstock

VEČITA TEMA RASPRAVE

POČELA SEZONA PARADAJZ TURIZMA: Devojka objavila fotku S PLAŽE koja je RAZBESNELA srpske turiste! Bukti RAT na mrežama! (FOTO)

Zanimljivosti -

Svakog leta "povampiri se" tema o čuvenom "paradajz turizmu", i ne samo to. Ona je uzrok mnogih ozbiljnih svađa među Srbima na društvenim mrežama.

Očekivano, ništa se nije promenilo ni ove godine, a lavinu je sada pokrenula jedna fotografija na Tviteru.

Naime, jedna korisnica Tvitera, koja je, sudeći po nazivu svog naloga iz Crne Gore, objavila je fotografiju na kojoj se vidi "osnovna oprema" jednog "paradajz turiste", i time izazvala haos u komentarima. Na fotografiji se nalazi parče hleba, isečen paradajz i konzerva paštete na peškiru s pogledom na more, uz komentar:

"Počela sezona" uz emotikone smeha do suza.

Ne zna se na kojoj je tačno plaži fotografija nastala, niti kada, ali po svemu sudeći radnja se odigrala u Crnoj Gori.

Kao što se moglo i pretpostaviti, krenula je salva oštrih komentara i uvreda na njen račun, ali na cenu smeštaja i gostoprimstvo u Crnoj Gori, a mnogi su istakli da nema ništa slađe od paštete i paradajza na plaži.

0536394295, plaža, Nemačka, Baltičko more
foto: Profimedia

"Kad si mali i nikakav i kada ti je život neispunjen, pa kačiš tuđe fotke samo da bi sejala mržnju. Koji li su to kompleksi? Da li se leče", "A smešno je kad neko nema para, je l'", "Koje godine tačno? I gde tačno? Pošto je fotka starija od tvoje tviteraške karijere, a i uopšte nema veze sa našim primorjem", "Mene, na primer, jako zanima šta ti jedeš", samo su neki od gomile komentara koji se neprestano nižu ispod ove objave.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:06

UKOLIKO PLANIRATE LETOVANJE U GRČKU! Ovo su nove cene, pogledajte koliko sada košta GIROS I KAFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track