NAJPRECIZNIJI EROTSKI HOROSKOP: Proverite da li je vaš partner NAJBOLJI LJUBAVNIK, a evo koji znak je NAJPERVERZNIJI!
Foto: Shutterstock

ASTROLOGIJA

NAJPRECIZNIJI EROTSKI HOROSKOP: Proverite da li je vaš partner NAJBOLJI LJUBAVNIK, a evo koji znak je NAJPERVERZNIJI!

Zanimljivosti -

Svaki horoskopski znak ima drugačije zahteve i želje u krevetu - saznajte koji vam znak najviše odgovara.

Ovan

Ovnovi često pokazuju egoistične osobine, nemaju mnogo interesovanja za misli i osećanja drugih. Ova ravnodušnost nije namerna jer se radi o unutrašnjoj, karakternoj prinudi. Jednostavno, Ovnovi moraju biti takvi kakvi su, pa ih tako i prihvatite!

Bik

Rođeni u znaku Bika naglašeni su hedonisti i ljubitelji estetike. Imaju izuzetno fizički i puteni pristup životu, kao i vrlo jaku potrebu za bliskošću, ljubavlju i sigurnošću. Čvrsta bića - nema šta, a kako su hedonisti sa njima zaista nikada nema greške. Retko će odbiti ove igrarije.

Seks
foto: Shuttertock

Blizanci

Ljubavni život Blizanaca je prema društveno prihvatljivim normama pomalo izvan kontrole jer, dok zanemaruju sopstvene probleme, mešaju se u tuđe! Sa ovim znakom vam je uvek sve na klackalici. U jednom trenutku možete da gorite od strasti, a u drugom da se izuzetno dosađujete.

Rak

Vodeni element ovog astrološkog znaka - Raka - označava osvežavajući, isceliteljski princip osećajnosti, uživljavanja i saosećanja s drugima. Rakovi su tajanstveni, mistični... i vole da iznenade! Pa, budite pripravni, bolje da znate nego da ne znate!

seks
foto: Shutterstock

Lav

Zvezda Sunce - naše Sunce - vlada ovim astrološkim znakom, i nije čudo što svi Lavovi traže i dobijaju "zvezdani" status u društvu. Međutim, preterano su teatralni, a tuđi podsmeh je najgora noćna mora svakog Lava. Za siguran užitak laskajte im pre intimnog čina.

Devica

Device vole da budu na usluzi drugima. Sklonost ugađanju hrani njihovu skromnost i stidljivost. Savršenstvo za kojim tragaju u sebi, traže i u drugima... Predane su partneru, pa ako umete da komunicirate i iskažete lako svoje želje, budite sigurni da će se Devica dobro pokazati.

seks
foto: Shutterstock

Vaga

Vage su veliki šminkeri. Na putu do uspeha, koriste se strategijom takta i laskavom diplomatijom tipa "ni za glavu - ni za rep"! Da bi se osećali celovitim, pokušavaju da usklade sve suprotnosti u sebi i drugima. Da, da... da ne klima ni tamo, ni amo!

Škorpija

Škorpionska seksualna magija vrlo je moćna, dovoljna da opčini i zaludi! Reč je o bezdanu u koji vas on ili ona vodi strastvenim, zavodničkim, "slatkovražjim" smeškom.

Strelac

Osoba koju Strelac privuče u svoju intimnu orbitu, mora da zna da on ili ona svoju slobodu ceni iznad svega. U najgorem izdanju, Strelci su često neverni...

seks, muškarci, žene, rak
foto: Shutterstock

Jarac

Ispod Jarčevske ledene sante od lica, skriva se nesigurnost, sumnjičavost, strah od dubljih emocija. Previše truda i vremena troši na izgradnju statusa u društvu. A sve bi da preskoči, da nađe prečicu, da... itd. Jarčeve su erogene zone bedra i kolena. Kad pronađe pravog partnera u stanju je da se potpuno prepusti.

Vodolija

Ako su Ribe najpromiskuitetniji znak, jer menjaju partnere!... Vodolije su najperverznije! Od njih u krevetu možete očekivati bukvalno sve i svašta, a ako ste otvoreni užitak neće izostati.

ljubav, par, seks
foto: Profimedia

Ribe

Ribe imaju najjače seksualne senzore i antene u čitavom Zodijaku. S njima možete doživeti božanski nadahnutu primopredaju nežnosti, ali i animalno-mazohističku seansu. Mana im je što su osetljive, pa ih nemojte uvrediti pre intimnog čina.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

09:10

USLUGE ASTROLOGA KORISTE BIZNISMENI I POLITIČARI! Hermetički astrolog Dimitrijević šokirao: Imaju svoj TIM, IZUZETNO SU USPEŠNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track