EVO KAKO DA MOĆAN NIZ 7-7 OSTVARI VAŠU ŽELJU: Danas je dešava nešto posebno, a treba da uradite ove 4 stvari
Foto: Shutterstock

NUMEROLOGIJA

EVO KAKO DA MOĆAN NIZ 7-7 OSTVARI VAŠU ŽELJU: Danas je dešava nešto posebno, a treba da uradite ove 4 stvari

Zanimljivosti -

Numerolozi kažu da danas nije običan dan, već dan ogledala na koji se spajaju dve sedmice. 7.7. 2022. godine nosi sa sobom energiju niza 7-7 i podseća nas kako možemo da privučemo sreću.

sedam
foto: Shutterstock

Sedmica je srećan broj, onaj koji može da vas poveže sa obiljem, podstaći nas da ostvarimo svoje namere i ciljeve. Sedmica će vam olakšati put ka uspehu, a evo kojih 5 stvari treba da uradite za ostvarenje želja i sreću:

1. Proširite krug prijatelja

Upoznajte prijatelje, provedite vreme sa rođacima, kolegama. Energija zajedništva, sreće i povezivanja doneće vam mir i radost kakvu niste očekivali, prenosi Sensa.

putovanje, automobil, prijatelji
foto: Profimedia

2. Budite zahvalni na onome što vam se dešava

Čak i ako postoje poteškoće, cenite ih, jer će vas one učiniti jačim i mudrijim. Budite zahvalni na svakom lepo,m trenutku i svakom izazovu u životu - ovo će učiniti da se razvijete i napredujete.

3. Ovo je dan kada se treba osloboditi neprijatnih misli i uspomena, fokusirajte se na nešto zanimljivo i prijatno. Svako ima priliku da izvuče srećnu kartu, da uživa u životu. Verujte u najbolje.

4. Budite kreativni

U ostvarenju namera potrebno je da se bavite duhom kreativnosti, posebno u ostvarenju ličnih namera. Kada se posvetite svojim idejama na kreativan način, mogui vam se otvoriti razna vrata uspeha i razvoja.

broj, brojevi, ljubav
foto: Profimedia

Ovaj dan je izuzetno povoljan za ljubav - velika sreća može da vam se osmehne i u ljubavnoj sferi. Nemojte se plašiti da priznate osećanja osobi koja vam se dopada - ovo je energija koja podstiče da se zbližite.

Do večeras isplanirajte svoje aktivnosti, razmislite šta možete da promenite i budite srećni za svaku priliku i šansu. Do kraja dana ne zaboravite i da zamislite želju, vizualizujte je i osvestite - čuda su moguća!

sreća, kako biti srećan, suncokret
foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track