NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. JULA: Vodolije zbog nagomilanog posla ODLAŽU LETOVANJE, Rakovi planiraju VERIDBU, Ovnovi NAPETI
Foto: Profimedia

ŠTA KAŽU ZVEZDE

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. JULA: Vodolije zbog nagomilanog posla ODLAŽU LETOVANJE, Rakovi planiraju VERIDBU, Ovnovi NAPETI

Zanimljivosti -

Vodolije bi trebale da promene mesto boravka, otputuju negde, jer im je jako potrebna promena. Devicama će se intenzivirati društveni život, pa će uživati u druženjima.

Ovan

Posao: Nemojte na sebe preuzimati nove obaveze jer ste iscrpljeni. Ako ste rođeni u martu, nemojte pokretati privatne poslove ili otvarati obrt jer osim birokratskih peripetija, naići ćete na mnoga zatvorena vrata.

Ljubav: Rasprave bi mogle da se vode zbog finansijskih neprilika u kući ili neodgovornog ponašanja člana porodice. Ako planirate neko renoviranje u kući, nadograđujete ili nešto rušite, takve akcije radije odložite. Budite partneru potpora i ne svađajte se.

Zdravlje: Ovnovi su u napetom periodu u kojem može doći do zdravstvenog pogoršanja. Često ćete osećati umor i razdražljivost. Koristite svaku priliku za opuštanje i razbibrigu. Prijalo bi vam letovanje.

Najbolji dan: 18. jul

Najlošiji dan: 17.jul

letovanje
foto: Profimedia

Bik

Posao: Odlično ćete komunicirati s okolinom, s lakoćom ćete iskazivati svoje sposobnosti na poslovnom polju i imati sreće u finansijama. Brzi ste i spretni, pa će se vaši planovi ostvarivati u željenom roku.

Ljubav: Osećanja za koja ste već pomislili da su nestala, sada će se početi da se vraćaju još jača nego pre. Putovanja su vam dobro aspektirana, pa će mnogi samci na letovanju, izletu ili poseti rodbini sresti osobu s kojom će ostvariti duboke simpatije.

Zdravlje: Bikove će krasiti zavidna koncentracija, pa će sve poslove obaviti u kratkom roku. Mnogo ćete čitati, a vaš nemiran duh tražiće izduvni ventil u obliku izlazaka, zabave i druženja do kasnih noćnih sati.

Najbolji dan: 21. jul

Najlošiji dan: 19. jul

Blizanci

Posao: Mogući su neočekivani novčani dobici, podrška rodbine ili prijatelja, a mogli biste podosta da zaradite i na jednom honorarnom poslu. No čuvajte se onih koji vam neprimetno rade iza leđa.

novac, evri
foto: Shutterstock

Ljubav: Planete će vas učiniti vrlo strastvenim, pa uprkos vašoj odmerenoj prirodi, mnogo otvorenije ćete pokazivati šta osećate. Iskazivaće sve veću potrebu za nežnostima, te tako prijatno iznenaditi partnera. Samci će novu simpatiju upoznati u društvu.

Zdravlje: Za Blizance je ovo razdoblje s manje stresa i napora. Osetićete da ste manje umorni i nervozni. Ipak, junski Blizanci su još malo osetljivi, a mogli bi da se iscrpe jer će negovati starijeg člana domaćinstva.

Najbolji dan: 23. jul

Najlošiji dan: 17. jul

Rak

Posao: Sunce i Merkur u vašem znaku pokrenuće i najpasivnije među vama. Bićete puni pokretačke energije, željni znanja i napretka. Na radnom mestu plenite pažnju svojom snalažljivošću.

Ljubav: Rakovima u braku bitno će se poboljšati bračna komunikacija, kao i odnos s decom. Oni u dugim vezama biće romantično nadahnuti, a neki bi mogli da planiraju veridbu. Mars u Biku podiže vaš libido, pa će samci biti zaljubljivi i nekog upoznati.

Zdravlje: Rakovi će imati više energije, ali biće nervozniji nego inače. Ne preterujte sa sunčanjem jer lako možete “zaraditi“ opekotine. Plivanjem ćete najbrže doći do vitke linije, pa iskoristite sve blagodeti mora.

davljenje, bazen, dečak, voda, plivanje
foto: Shutterstock

Najbolji dan: 17. jul

Najlošiji dan: 20. jul

Lav

Posao: Briljiraćete u poslovima vezanima za istraživanja, prikupljanje podataka, analize, pisanje izveštaja, dopisa ili osmišljavanje dugoročnih planova. No neke kolege će vas razočarati svojom neiskrenošću.

Ljubav: Mogli biste da pristanete na tajne sastanke, primate tajne ljubavne poruke i idealizujete osećajne situacije. Izbegnite veze sa zauzetim osobama. Vaš partner neće moći da dopre do vašeg srca, pa će mu vaše namere i želje biti velika nepoznanica.

Zdravlje: Hronične tegobe koje inače muče Lavove mogle bi se pojačati, pa će neki među vama morati da potraže lekarsku pomoć. Za nekog u kući se jako žrtvujete i odričete, što vas prilično umara i iscrpljuje. Najbolji dan: 18. jul

Najlošiji dan: 22. jul

Devica

Posao: Pred vama su uspešni dani. Šefovi će vam odati priznanje za neke vaše prošle zasluge i zalaganja. Neke vama učinjene nepravde izaći će na videlo i osloboditi vas frustracija i osećaja gorčine.

koleginica, posao, dekolte, naočare
foto: Profimedia

Ljubav: Lako ćete se posvađati. Smirite se na vreme, jer ni partner neće moći dugo da trpi vaše neujednačeno ponašanje. Samci bi mogli da sretnu zanimljivu osobu zbog koje će slamati svoje emotivne kočnice i zaljubiti se.

Zdravlje: Nećete podnositi boravak u kući, pa ćete nastojati da što više vremena provodite na svežem vazduhu. Devicama će se intenzivirati društveni život, pa će uživati u druženjima. Zdravlje vam se ove nedelje popravlja.

Najbolji dan: 21. jul

Najlošiji dan: 23. jul

Vaga

Posao: Nenamernim, ali ipak pogrešnim postupcima i nespretnim izjavama, navešćete uticajne pojedince da o vama steknu pogrešnu sliku. Izbegnite svađe i ne tražite zadovoljstvo po svaku cenu.

Ljubav: Ako ste tek ušli u vezu, osetićete strast i ispunjenje. Ako letujete s društvom, lepo ćete se zabaviti i zbližiti s posebnom osobom. Brakom vezani odlično se slažu s partnerom.

Zdravlje: Vage treba da pripaze na imunitet. Bićete podložni prehladama i virozama. Čuvajte se upala, padova i svega što vas može izložiti opasnostima. Živite što mirnije, smanjite konzumaciju alkohola i cigareta.

imunitet
foto: Shutterstock

Najbolji dan: 23. jul

Najlošiji dan: 18. jul

Škorpija

Posao: Rođenima u prvoj dekadi moguća je unosna poslovna prilika vezana uz premeštaj u drugi grad. Nezaposleni bi mogli da dobiju sezonski posao, koji će vam barem na jedno vreme zakrpiti finansijske rupe.

Ljubav: Samci, ako ste od ove nedelje negde na moru, velike su šanse da upoznate osobu iz drugog grada ili sredine. Planuće ljubav, pa ćete uživati u noćnim kupanjima i šetnjama po plaži. Ugovarajte romantične susrete, budite hrabri i direktni.

Zdravlje: Patićete od nesanice ili nekog drugog poremećaja spavanja. Škorpije bi trebale da izbegavaju kasne obroke i crnu kafu, a spavaću sobu dobro da provetre. Pazite na ishranu jer će vam masna i pržena hrana jako štetiti.

Najbolji dan: 17. jul

Najlošiji dan: 22. jul

kafa
foto: Shutterstock

Strelac

Posao: Nestaće stres, kao i osećaj da vas drugi iskorištavaju. Mogli biste da dobijete finansijsku potporu kroz očekivani zajam. Neki će se usmeriti na rešavanje penzionog i zdravstvenog osiguranja.

Ljubav: Još uvek imate određenih problema u približavanju osobi koja vam se sviđa. No nepogrešivo osećate da je simpatija koju duže vremena osvajate sve mekša i da je samo pitanje trenutka kada će popustiti pred vašim šarmom. Vaša upornost će se isplatiti.

Zdravlje: Strelcima će ove nedelje porasti energija i vitalnost. Osećaćete se dobro kako već dugo niste. Odlično su vam aspektovana putovanja, pa će letovanje u ovom periodu biti jako prijatno.

Najbolji dan: 20. jul

Najlošiji dan: 17. jul

Jarac

Posao: Merkur u vama nesklonom znaku Raka vas uvodi u stresno razdoblje. Rokovi će se zgusnuti, a vi ćete biti nervozni zbog velike preopterećenosti i odgovornosti koje će šefovi svaliti na vaša leđa.

Stres
foto: Shutterstock

Ljubav: Kod Jarčeva rođenih u decembru mogući su nesporazumi u komunikaciji s partnerom. Neko od vas dvoje biće zasićen odnosom, ali iz toga ne bi trebalo da pravite dramu. Razmišljajte o lepšim stranama života – letovanju, putovanjima, zabavi.

Zdravlje: Jarčevi će osvestiti važnost dobrog zdravlja, pa će početi da razmišljaju o prestanku pušenja ili započinjanju dijete. Mogli biste da odlučite da popravite zube ili vežbanjem skinuti višak kilograma.

Najbolji dan: 21. jul

Najlošiji dan: 19. jul

Vodolija

Posao: Očekuje vas mnogo posla. Često ćete morati da radite i prekovremeno kako biste izašli u susret zahtevima firme ili poslodavca. Zbog nagomilanih poslova odložićete termine za godišnji odmor.

stres
foto: Shutterstock

Ljubav: Imaćete mnogo briga i obaveza, pa će vam se večernji izlasci činiti kao čisto gubljenje vremena. No ipak će vas naklonjena Venera "vući" na atraktivne događaje, proslave i sportska dešavanja, a to će biti mesta na kojima možete da sretnete srodnu dušu.

Zdravlje: U osetljivom ste periodu koji vam iscrpljuje energetske zalihe, pa nije isključen jak osećaj iscrpljenosti. Vodolije bi trebale da promene mesto boravka, otputuju negde, jer im je jako potrebna promena. Pazite se upala i povreda!

Najbolji dan: 23. jul

Najlošiji dan: 22. jul

Ribe

Posao: Od ove nedelje sve vam kreće nabolje, što ćete i sami primetiti kroz veću naklonost šefova i kolega. Sportski i umetnički uspesi podstaći će vas da razvijate svoje talente. Dobro ćete zarađivati.

Ljubav: U odličnom ste periodu koji ćete pamtiti po srećnim ljubavnim događajima. Samci, preuzmite inicijativu i priđite simpatiji. Druga strana vas posmatra i čeka da napravite prvi korak. Budite hrabri i direktni, pokažite šta mislite i osećate.

Zdravlje: Marsova podrška iz znaka Bika biće zaslužna za odlično zdravlje Ribe. Postaćete energičniji, aktivnije učestvovati u društvenim zbivanjima, baviti se vežbanjem i uživati u ljubavnim prilikama.

Najbolji dan: 17. jul

Najlošiji dan: 23. jul

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

10:32

ASTROLOG KOJI JE PREDVIDEO RAZVOD KARLEUŠE I DUŠKA, IZNEO ŠOK PROGNOZU: Jeleni će sledeće godine OVO da se desi, SLEDI JOJ PAKAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track