ŽIVIM NA MAKS, A ORTACI NA FAKS: Plavušan iz Srbije baca pare u bazen i otvara rampu sa 500 EVRA, a sestru mu već znamo! (VIDEO)
Foto: Tik Tok Printscreen

tik tok manija

ŽIVIM NA MAKS, A ORTACI NA FAKS: Plavušan iz Srbije baca pare u bazen i otvara rampu sa 500 EVRA, a sestru mu već znamo! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Društvene mreže su izgleda postale svojevrsni poligon za hvaljenje, nekad talentima, nekad izgledom, a sve češće novcem.

Buru su podigle devojke koje su smatrale da automobil ispod 6.000 evra umanjuje privlačnost muškarca.

Ali šta se dešava kada muškarac krene da "fleksuje" svojim parama? Čini se da to nije tako redak slučaj.

Prvo smo imali "tatinog sina" koji se hvalio razlupanim skupocenim automobilima, a sada imamo novu "zvezdu", koja se novcem "razbacuje" na mnoge kreativne načine. Tako je korisnik "straletkd" jedan od snimaka na TikToku posvetio načinu na koji navodno koristi 500 evra.

@straletkd1

Insta:Tkd_investing? jbg moram da se pazim struje

♬ original sound - straletkd1

- Kad izlazim sa parkinga, uvek sa njima otvaram rampu da me ne bi udarila eletronika, zato su izgužvane - pokazuje on u snimku.

Inače, profil mu je pun snimaka iste tematike. Tako je briljirao i snimkom gde novac baca u bazen, dok poručuje da "živi na maks, dok mu vršnjaci idu na faks".

@straletkd1 Jbg, takav je zivot… Tkd_investing?#fy #fyp #foryourpage ♬ original sound - straletkd1

Inače, zanimljivo je da mu je sestra, Sara Damjanović, takođe popularna na TikToku a bila je u centru skandala kada su mediji otkrili da je pozvana na drži predavanje u školi u Mladenovcu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track