NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. OKTOBRA: Vagu očekuje FATALNI LJUBAVNI SUSRET, a OVAJ ZNAK bivša ljubav moli za POMIRENJE
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. OKTOBRA: Vagu očekuje FATALNI LJUBAVNI SUSRET, a OVAJ ZNAK bivša ljubav moli za POMIRENJE

Zanimljivosti -

Vodolije će previše otvoreno pristupiti simpatiji i tako već na samom početku sebi umanjiti šanse za ulazak u ljubavnu vezu, dok su pred Jarčevima burna ljubavna zbivanja.

Ovan

Posao: Neprestano će vam nešto ometati koncentraciju. Trošićete energiju na rešavanje nekih nesuglasica i nejasnoća i tako napredovati sporo. Nemojte biti tvrdoglavi prema autoritetima, ali i kolegama.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav: Nemojte se praviti da ljubavni problemi ne postoje, poslušajte šta partner govori. Krenite od uzroka i rešite ih, jer ovo je dobro vreme da stara veza doživi novi početak, a zaboravljene strasti opet izbiju na površinu obnovljenim plamenom.

Zdravlje: Mars u Blizancima zaslužan je za vašu energičnost, pa ste prisutni svugde gde se nešto događa. No mnogo radite i prilično ste pod stresom, pa će vam goditi trenuci opuštanja ili kakve razbibrige.

Najbolji dan: 22. oktobar

Najlošiji dan: 28. oktobar

Bik

Posao: Merkur u Škorpiji loše će se odražavati na vašu koncentraciju i učinku. Neće vam polaziti za rukom da pravilno procenite vreme, a kašnjenja i navrat–nanos obavljeni poslovi razljutiće vaše šefove.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav: Ne možete da se požalite na svoj ljubavni život, a verovatna su i neka neprijatna iznenađenja. Suočite se sa posledicama ranijih postupaka, a planete će vam pomoći da iz svega nađete izlaz. Samci, u nekoga ćete se strastveno zaljubiti.

Zdravlje: Iako imate mnogo fizičke snage i izdržljivosti, nepovoljan Merkurov uticaj može da vam oslabi koncentraciju i pojača nemir ili nesanicu. Pripazite se prehlade ili viroze i uzimajte dovoljno C vitamina.

Najbolji dan: 26. oktobar

Najlošiji dan: 23. oktobar

Blizanci

Posao: Ulazite u razdoblje timskog rada i orijentacije na saradnike. Mogli biste da sklopite vredan posao ili ugovor o zajedničkim ulaganjima. Čuvajte svoj dobar glas i nemojte se kockati svojim ugledom.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav: Partner će izraziti nezadovoljstvo dosadašnjim tretmanom u vezi ili zahtevati konkretnije korake. Radi opstanka veze, vi ili partner ćete morati da se prilagodite i promenite dosadašnji pristup. U dugim vezama biće učestale svađe i nesporazumi.

Zdravlje: Ako vas muče kakve tegobe već duže vreme, ovo je odlična nedelja da obavite preglede ili dobijete novu terapiju kojom ćete biti jako zadovoljni. Pripazite na ishranu, posebno ako već imate tegoba s jetrom i žuči.

Najbolji dan: 29. oktobar

Najlošiji dan: 24. oktobar

Rak

Posao: Poslovi će se odvijati prema vašem planu. Iako ćete imati visoke ciljeve, znaćete kada šta treba učiniti i kada treba pričekati povoljniji trenutak. Planete vas podržavaju u ostvarenju ambicioznih planova.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav: Nova veza započeće u kancelariji, na poslovnom sastanku, na hodnicima fakulteta ili tokom boravka u drugom gradu. Suprotna strana privući će vas manje svojim izgledom, a više autoritetom, čvrstim životnim stavovima ili zavidnom karijerom.

Zdravlje: Uživate planetarnu potporu, pa ste se prolepšali, a ni energije vam ne nedostaje. Bićete okrenuti zabavi i društvu, ali ni na sportske aktivnosti nećete zaboraviti. Često ćete trčati, šetati i skidati kilograme.

Najbolji dan: 22. oktobar

Najlošiji dan: 24. oktobar

Lav

Posao: Neblagonaklon Merkur onemogućiće vas u ostvarenju planova. Više ćete morati da čekate i vežbate strpljivost, pa i sami odložite izlazak u javnost, otvaranje prostora ili promociju, što će biti mudar potez.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav: Neki od vas će krenuti svojim putem, ostaviti prošlost i u svom srcu napraviti mesta za neke nove simpatije. Ako ipak odlučite da nastavite vezu s dosadašnjim partnerom, očekuje vas razdoblje raščišćavanja starih nesuglasica i obostranog prilagođavanja.

Zdravlje: S vašim zdravijem ne bi trebalo da bude problema. Mars je na vašoj strani, pa ste dobro raspoloženi, posebno za druženja i zabave. Ako ulovite koji lep dan, iskoristite ga za planinarenje, trčanje ili vožnju biciklom.

Najbolji dan: 23. oktobar

Najlošiji dan: 21. oktobar

Devica

Posao: Sve se uspešnije nosite s teretom svakodnevice i ulažete mnogo energije u posao koji obavljate. Bićete iscrpljeni, ali na kraju radnog dana osećaćete zadovoljstvo jer ste dali sve od sebe.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav: Osetićete samopouzdanje koje će vam dati snage da prekinete lošu vezu i zaplivate novim ljubavnim vodama. Originalnost u nastupu omogućiće vam da osvojite osobu koja pleni pažnju okoline izgledom, poreklom ili profesionalnim statusom.

Zdravlje: Ljubavni život je nasvetlija tačka ove nedelje, pa će vam zaljubljenost iii stabilan bračni život omogućiti da se i sami dobro osećate. Manje tegobe koje bi mogle da se pojave biće vezane za nemir i nesanicu.

Najbolji dan: 27. oktobar

Najlošiji dan: 22. oktobar

Vaga

Posao: Najznačajniji pomaci dogodiće se s finansijama. Tu bi neke stvari mogle postati preglednije i izvesnije, što će povećati vašu radnu motivaciju i poslovnu angažovanost. Bićete zadovoljni prihodima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav: Mogući su fatalni ljubavni susreti koji će se događati prilikom izlazaka ili na putovanjima. Možda ćete upoznati osobu koja ne živi u vašem gradu ili ostvariti ljubav preko telefonske žice. Nekima se u život vraća bivši partner ili simpatija.

Zdravlje: Godiće vam izolacija od ljudi i noćnih uzbuđenja. Najsrećniji ćete biti na svom omiljenom kućnom kauču. Mogli biste da patite od hroničnih tegoba koje će zahtevati posetu lekaru i promenu terapije.

Najbolji dan: 28. oktobar

Najlošiji dan: 26. oktobar

Škorpija

Posao: Bićete puni energije, lako ćete voditi druge u svom pravcu. Pronaći ćete lično zadovoljstvo u svemu što se događa. Dok će drugi kasniti s poslom, vi ćete mudro zaobilaziti neočekivane zamke.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav: Mogli biste da obnovite vezu iz prošlosti, ostvarite intimniji kontakt s dugogodišnjim prijateljem ili započeti romansu sa zrelijom, pouzdanom osobom bogatog životnog iskustva. Ako ste u braku, iskazaćete se vrlo tolerantnim partnerom.

Zdravlje: Planete vam daruju ogromnu dozu energičnosti i odlučnosti. Više ćete se kretati, baviti sportom i posećivati prijatelje i razmenjivati ideje. Putovanja vas usrećuju i donose željena uzbuđenja.

Najbolji dan: 25. oktobar

Najlošiji dan: 27. oktobar

Strelac

Posao: Profitiraćete ako odaberete tajanstven rad bez mnogo isticanja sebe i svojih prohteva. Nemojte biti tvrdoglavi nego prihvatite pomoć osobe koja se bolje razume u suštinu problema koji je iskrsnuo.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ljubav: Nemirne ljubavne vode i talasi romantike preplaviće vas tokom ove dinamične nedelje. To će vam pružiti mogućnost da otkrijete nove i nepoznate svetove osećanja i ljubavnih čari i tako se oslobodite kočnica koje vas sputavaju.

Zdravlje: Kašalj i grlobolja biće povezani s prekomernim uživanjem u cigaretama. Smanjite pušenje. Nepovoljan Marsov uticaj loše deluje na vaš imunitet, pa su vam potrebni vitaminski suplementi da malo ojačate.

Najbolji dan: 29. oktobar

Najlošiji dan: 24. oktobar

Jarac

Posao: Pružaju vam se nove poslovne opcije koje unose nemir u vaš život, ali krajnje je vreme da pobedite sigurnost uhodanog životnog ritma i prihvatite se odgovornijih zadataka. Sve vam ide od ruke!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav: Pred vama su burna i strastvena ljubavna zbivanja. Konačno ćete se probuditi iz uspavanosti i napokon spoznati šta i koga zaista želite. Ako planirate brak, početak zajedničkog života ili majčinstvo, želje bi ove nedelje mogle da vam se ostvare.

Zdravlje: Bićete društveni i zabavni i jedva čekati da vas neko pozove na ples, neku društvenu manifestaciju i slično. Vladavina Škorpije zaslužna je za vašu vitalnost i odličan imunitet.

Najbolji dan: 23. oktobar

Najlošiji dan: 26. oktobar

Vodolija

Posao: Iscrpljivaće vas rutinski, uobičajeni zadaci, a odnosi sa saradnicima postajaće naporniji. Otvorenost i potreba da svima kažete u lice šts o njima mislite, prouzrokovaće dodatne probleme. Kontrolišite se.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav: Na površinu će isplivati vaše ili partnerove mane koje ste dugo potiskivali. Povećana agresivnost u nastupu pratiće i samce. Oni će previše otvoreno pristupiti simpatiji i tako već na samom početku sebi umanjiti šanse za ulazak u ljubavnu vezu.

Zdravlje: Druženje s prijateljima i boravak na svežem vazduhu imaće izuzetno blagotvoran učinak na vaše raspoloženje. Međutim, zbog nepovoljne vladavine Škorpije, moguće su tegobe s venama ili osetljivom kožom lica i tela.

Najbolji dan: 27. oktobar

Najlošiji dan: 26. oktobar

Ribe

Posao: Komuniciraćete s lakoćom, uspešno ostvarivati kontakte s ljudima koji žive udaljeno od vas. Vaši kvaliteti će vas izdići iznad proseka, a okolina će priznavati vaš rad. Moguće je poslovno putovanje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljubav: Ako vas je ostavio partner, neka vas ne iznenadi njegov telefonski poziv i molba da obnovite vezu. Odluka će zavisiti od vas, a dileme će biti teške. Iako ćete spremno praštati, s lakoćom ćete i zaboravljati, pa biste prednost mogli da date novoj simpatiji.

Zdravlje: Venera u Škorpiji doprineće vašem boljem raspoloženju. No i dalje ste u razdoblju pojačanog gubitka energije, pa je moguća kakva viroza. Nemojte se osamljivati, jer će to produbiti osećaj nezadovoljstva.

Najbolji dan: 28. oktobar

Najlošiji dan: 25. oktobar

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

05:27

JOVANU JEREMIĆ I MINIMAKSA OVO POVEZUJE! Astrolog otkrila nepoznate detalje iz voditeljkinog života SPOMENULA I PUTINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track