PROMENE OČEKUJU TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Kraj oktobra ovom pripadniku zodijaka donosi VELIKI PRILIV NOVCA! Da li ste to vi?
Foto: Profimedia

POGLEDAJTE

PROMENE OČEKUJU TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Kraj oktobra ovom pripadniku zodijaka donosi VELIKI PRILIV NOVCA! Da li ste to vi?

Zanimljivosti -

Kraj oktobra biće veoma buran i ispunjen velikim astrološkim događajima, a astrolozi procenjuju da će tri horoskopska znaka posebno imati koristi od ovog perioda.

Devica

Pripadnici ovog znaka mogu da očekuju finansijski uspeh, kao nagradu za naporan rad do sada, ali on nikako ne sme da jenjava. Ako ste razmišljali da potražite povišicu, igrate igre na sreću ili promenite posao, sada je trenutak za svaki korak koji ima materijalnu dobit kao nagradu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Vikend je Devicama krajem oktobra posebno srećan period,praćen odličnim raspoloženjem, a astrolozi preporučuju da one 29. i 30. oktobar provedu u krugu ljudi koji imaju pozitivnu energiju i s kojima im je najprijatnije.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Budući da je naredni period faza "rasta" Meseca, ovo je odlična prilika za lični razvoj i ispunjenje energijom u slučaju Jarčeva. Očekujte stabilizaciju na više polja, a najbolje će vam ići u kući, kako u pogledu odnosa s porodicom ili partnerom, tako i po pitanju radova, uređenja...

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Iako će slabljenje Venere doneti pad energije Ribama, ovo je stabilan i miran period. Ako ste do sad imali teške trenutke i promenjivo raspoloženje, sada vam kosmička energija šalje nagradu u vidu apsolutne harmonije i oslobođenja od toksičnih misli i odnosa.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 27.10.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track