ZBOG NESREĆE JEDVA SAM PREŽIVEO: Svi napali ZGODNOG GLUMCA zbog promene na licu, on se ugojio i pokazao da je i ovako PRAVI FRAJER
Foto: Profimedia

PRELEP JE

ZBOG NESREĆE JEDVA SAM PREŽIVEO: Svi napali ZGODNOG GLUMCA zbog promene na licu, on se ugojio i pokazao da je i ovako PRAVI FRAJER

Pop kultura -

Glumac Zek Efron predstavlja ideal savršenog muškarca za mnoge dame, a u filmskom ostvarenju na kome trenutno radi, "The Iron Claw" tumači lika Kevina Fon Erika, člana porodice koju je obeležio turbulentan život i strašna tragedija.

Zek Efron
foto: Profimedia

Glumac je, uprkos relativno malom broju uloga, veoma poznat zbog svojih neverovatnih transformacija u svom izgledu, a uglavnom je glumio opasne frajere. Ipak, za potrebe najnovijeg filma, glumac je nabacio koji kilogram, a zatim višak pretvorio u mišićnu masu i pokazao svima da mu i to stoji zaista fenomenalno.

Zek Efron početkom prošle godine bio je na meti kritika zbog upečatljive promene lica, pre svega vilice i jagodica, što je pokrenulo nagađanja da se glumac okrenuo agresivnoj estetskoj hirurgiji koja je krenula po zlu.

1 / 8 Foto: Profimedia

U razgovoru sa novinarkom "BBC-a" pre dva meseca na pitanje o promeni lica i komentarima na društvenim mrežama rekao je:

- Ne čitam ta sra*a. Ljudi lupetaju gluposti. Ima sam višestruki prelom vilice, takoreći smrskana. Zbog nesreće jedva sam preživeo. Rekonstruisana je i to je sve što treba da znate.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

NOVA VLADA U OKTOBRU! Stiže pojačanje: Lazar Ristovski menja Maju Gojković? KAKO ĆE SE GLUMAC SNAĆI U ULOZI MINISTRA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track