PRAVI POTRES POKUŠAĆE DA SLOMI KRALJEVSKU PORODICU U JANUARU! Hari im je ozbiljno ZAČINIO ČORBU: Evo šta se sprema monarhiji!
Foto: Profimedia

svi čekaju 10. januar

PRAVI POTRES POKUŠAĆE DA SLOMI KRALJEVSKU PORODICU U JANUARU! Hari im je ozbiljno ZAČINIO ČORBU: Evo šta se sprema monarhiji!

Pop kultura -

Vest o objavljivanju memoara vojvode od Saseksa potresa svet već skoro godinu dana, a kako, prema Harijevim rečima, oni obuhvataju sve detalje iz njegovog života, mnogi jedva čekaju da uzmu ovo štivo u ruke.

Sada se napokon zna kada će memoari biti objavljeni. Haos, koji mnogi predviđaju kraljevskoj porodici, sa kojom su Megan i Hari godinama u lošim odnosima, zakucaće na njihova vrata 10. januara naredne godine, piše "Njujork tajms".

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Datum objavljivanja knjige i datum kada je izdavačka kuća Penguin Random House saopštila da je sklopila saradnju sa princom Harijem, deli 18 meseci, piše "Pipl".

Izdavačka kuća nije odmah odgovorila na zahtev ovog magazina, dok je predstavnik za štampu vojvode od Saseksa odbio da komentariše. Datum izlaska knjige navodno je pomeren zbog smrti kraljice Elizabete II koja je preminula osmog septembra u Škotskoj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track