ZAGROBNI ŽIVOT NIJE ONO ŠTO VEĆINA MISLI! Ispovest čoveka koji je doživeo KLINIČKU SMRT: Nije bilo TUNELA ni JAKOG SVETLA!
Foto: Profimedia

PODELIO ISKUSTVO

ZAGROBNI ŽIVOT NIJE ONO ŠTO VEĆINA MISLI! Ispovest čoveka koji je doživeo KLINIČKU SMRT: Nije bilo TUNELA ni JAKOG SVETLA!

Zanimljivosti -

Džim, kome je ranije dijagnostikovan dijabetes, doživeo je kliničku smrt kada se onesvestio.

On je svoje iskustvo detaljno opisao, što na osnovu njegovih reči može pružiti uvid u to šta se dešava kada umremo.

On je rekao da, dok je odlazio u ono što je smatrao zagrobnim životom, nije doživeo ništa. Džim je rekao da je sve izbledelo crno, ali je da je "osetio blagoslov nepokolebljivog osećaja mira".

Klinička smrt
foto: Profimedia

Međutim, on je rekao da je iskusio i neki vid telepatije.

- Osetio sam neopisivi mir i smirenost. Teško je to pretočiti u reči, ali nikada ranije u životu nisam imao takav osećaj. Jednostavno reći da sam se osećao mirno i spokojno, nije dovoljan opis.

Iako zna šta znači ostati bez svesti zbog niskog nivoa šećera u krvi, nakon čega obično oseća strah, teskobu i paniku, Džim je ovo iskustvo opisao drugačije.

Smrt, Klinička Smrt
foto: Profimedia

- Ništa od ovoga nisam osetio. Upravo suprotno. Nikada u životu nisam osetio takav mir, smirenost, toplinu i ljubav. Nije bilo tunela, jakog svetla ni razmišljanja o životu - objasnio je on.

- Ono što je bilo prisutno jeste osećaj da će sve biti u redu. To nije bio izgovoreni glas, već više telepatska poruka, koja je bila jednako jasna kao izgovoreni glas. To me je uverilo i olakšalo mi. Čvrsto verujem da mi je viša sila prenela ovu poruku - dodao je.

Iznenada se Džim "vratio u svoje telo", ali neki istraživači veruju da njegovo iskustvo nije jedinstveno i povezano je sa nagomilavanjem moždanih aktivnosti.

(Kurir.rs/ Magazin Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track