NEOBIČNI FRIZER VELIKOG SRCA IDE PO DRŽAVI I POMAŽE BESKUĆNICIMA Posle jednog sređivanja, niko nije mogao da prepozna čoveka VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

divan gest

NEOBIČNI FRIZER VELIKOG SRCA IDE PO DRŽAVI I POMAŽE BESKUĆNICIMA Posle jednog sređivanja, niko nije mogao da prepozna čoveka VIDEO

Zanimljivosti -

Frizer iz SAD, Džošua Santijago, napravio je veoma plemenitu stvar. Priuštio je jednom beskućniku zapuštenog izgleda potpunu tranformaciju. Na TikToku je frizer objavio video u kom čoveku pruža potpunu transformaciju izgleda.

Džošua Santjago
foto: Printscreen/TikTok

Džošua je beskućnika upoznao na ulici i ponudio mu je besplatno šišanje, a transformacija je zaista neverovatna.

@empoweringcuts Sometimes the nicest people you meet are covered in tattoos and sometimes the most judgmental people you meet go to church on Sundays. #fyp #homeless #mentalhealth #haircut #love ♬ Sad Emotional Piano - DS Productions

"Svako zaslužuje da se oseća dobro i zadovoljno sobom", poručio je frizer preko svog TikToka. Džošua je pojasnio kako svojim mušterijama uvek daje izbor kako žele da ih sredi, a ovaj beskućnik tražio je da mu naglasi tetovaže koje ima na glavi i obrvama.

Džošua Santjago
foto: Printscreen/TikTok

Džošuino plemenito delo naišlo je na veliko odobravanje korisnika TikToka i dobio je čitav niz pohvala, a mnogi su ostali iznenađeni transformacijom.

"Čoveče, kako je sada zgodan", "Ne mogu da verujem, on izgleda kao da ima 20 godina manje", "Kakvu razliku naprave na čoveku frizura i brada", "Na početku mu oči izgledaju tako tužno, a na kraju svega izgleda puno bolje", "Vratio si ga u život, čoveče", "Sjajna transformacija, bog te blagoslovio", samo su neki od komentara u videu na TikToku koji je skupio više od 6.5 miliona pregleda.

Inače Džošua je poznat po besplatnom šišanju za ljude koji žive kao beskućnici u SAD.

Na snimku koji je objavljen na Instagramu vidi se beskućnik kako sedi na stolici sa dugom i neurednom bradom. Berberin i frizer Džošua, brzim i veštim potezima podšišao mu je i bradu i kosu, i napravio "novog" čoveka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

BURNO U EMISIJI PUSTI BRIGU! Glumac hteo da napusti emisiju, kada mu je Suzana Petričević postavila OVO PITANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track