POHVALILI SE NOVIM ZUBIMA IZ TURSKE! Internet je eksplodirao kada su pokazali na šta im liči OSMEH: Ma vi se šalite! (VIDEO)
Foto: Printscreen TIktok

baš bizarno

POHVALILI SE NOVIM ZUBIMA IZ TURSKE! Internet je eksplodirao kada su pokazali na šta im liči OSMEH: Ma vi se šalite! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Za mnoge Britance i Irce, Turska je nedavno postala popularna destinacija za korekcije. Stomatološki zahvati tamo mogu biti jeftiniji i do 70 odsto nego u zapadnoj Evropi. Nekoliko britanskih tiktokera odlučilo je da iskoristi ovu činjenicu i da pokažu svoje nove zube.

Tinejdžer koji se može naći na TikTok-u pod nadimkom @domenichilaa objavio je video sa drugaricom na društvenoj platformi. Oni su pokazali svoje blistave osmehe nakon - kako saznajemo iz snimka - stomatološke procedure obavljene u Turskoj.

@domenichilaa @lolaroseeex “looks gorgeus darlin” #turkey?? #turkeyteeth ♬ original sound - Domenichila

Snimak odmah nakon pojavljivanja na mreži počeli su da dele mnogi korisnici interneta. Iz kog razloga? Sve zahvaljujući šokantnom izgledu zuba mladih Britanaca, koji je ... teško opisati. Zubi izgledaju kao da su spojeni.

"Upravo smo sleteli u Englesku, radili zube u Turskoj. Dobro izgledamo, zar ne?" kaže dečak na snimku. "Izgledamo prelepo", kaže njegova drugarica.

turski zubi
foto: Printscreen Tiktok

Ponašanje mladih Britanaca, kako saznajemo iz kasnijih snimaka, bila je originalna šala. Ispostavilo se da su "turski zubi"... papirne trake.

Tinejdžer je rekao da su odlučili da se rugaju sve popularnijem i, po njegovom mišljenju, veštačkom oplemenjivanju lepote. Britanac je naglasio da i u budućnosti namerava da poboljša zube, ali će to učiniti na "prirodan" način, prenosi NajŽena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:34

Stomatolog predstavlja razvoj paradontopatije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track