VENERA I MERKUR SU U JARCU NJIMA DONOSE SREĆU: Ova 4 ZNAKA će doživeti PREPOROD i osetiti mnogo bolju finansijsku sitauciju!
Foto: Profimedia

BLAGO NJIMA

VENERA I MERKUR SU U JARCU NJIMA DONOSE SREĆU: Ova 4 ZNAKA će doživeti PREPOROD i osetiti mnogo bolju finansijsku sitauciju!

Zanimljivosti -

Venera i Merkur su u znaku Jarca. Na samom početku nedelje imaćemo lep aspekt Sunca i Saturna, što ukazuje da u ovu sedmicu krećete sa strpljenjem, pa ćete realnije sagledavati situacije u kojima se budete nalazili, piše astrolog Aleksandra Bjeljac.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Sada je trenutak u kom ćete biti motivisani da radite na promenama i stabilizaciji sopstvenih finansija, ali i posla i karijere uopšteno. Od utorka do kraja nedelje morate biti oprezni kada su informacije u pitanju. Loš aspekt između Sunca i Neptuna upozorava da dobro proverite sve što čujete, jer može doći do prevara i obmana. Oprez od neproverenih ljudi!

Čuvajte se krađa, ali i nerazumevanja okoline. Ostanite strpljivi u ovom periodu, u gotovo svim sferama.

Sam kraj nedelje može doneti i sukobe unutar porodice, što će rezultirati pojačanom nervozom. Morate ostati smireni i racionalni. Vikend vas može inspirisati da negde otputujete, praktčno iznenada. A otvoriće se i mogućnost da se neke nove ideje pokrenu, um otvori ka nečemu što će vam baš prijati.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ova nedelja će biti vrlo promenljiva! Rolerkoster od novih planova do pada energije. Ipak, predstojeći vikend poslužiće da se opustite i odahnete.

Znaci koji mogu doživeti pozitivne promene ako budu radili na sebi su: Strelac, Vaga, Blizanci i Vodolija. Ovim znacima će narednih sedam dana pokrenuti ideje i finansije, samo ako, kao što sam navela, budu mudri i oprezni - u tom slučaju uspesi nece izostati!

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 11.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track