KRUŠEVLJANIN UJALOVIO KOMŠIJU ZBOG SUPRUGE! Uhvatio ih u prevari 1889. i napravio SKANDAL: Srbija se smeje zbog njegovih REČI!
Foto: Profimedia

sada nećeš ni svoju

KRUŠEVLJANIN UJALOVIO KOMŠIJU ZBOG SUPRUGE! Uhvatio ih u prevari 1889. i napravio SKANDAL: Srbija se smeje zbog njegovih REČI!

Zanimljivosti -

Vesti o prevarama, aferama i drugim lošim stvarima koje se dešavaju u svetu, danas su nam na dohvat ruke, te se neretko čuje kako se svet "promenio na gore" i da su ljudi "gori nego ikad".

Da, ipak, nije teko crno kao što nam se čini svedoči i jedna slika, koja je nasmejala mnoge, a koja govori o prevari koja se desila pre 133. godine u Kruševcu.

- Iz Kruševca nam javljaju: 20. decembra 1889. god, Vidojko Rakić iz Sušine sreza i okruga kruševačkog zatekao je svoga komšiju Radisava Radovanovića - Stojkovića - kod svoje kuće i svoje žene, on ga nije hteo biti ni ubiti, već ga utucao ko jarca - ujalovio - i onda ga pustio, kazav mu: nećeš više kono ni kod tvoje žene prići, a kamo li kod tuđih. Utucani ležao je u bolnici nekoliko dana pa otišao kući, i sada može biti čuvar harema turskih - piše na slici koju je 20. decembra objavio "Istorijski zabavnik", koja je uspela da nasmeje Srbiju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:15

OPREZ! KUPCI STANOVA SVE VIŠE ŽRTVE PREVARA! Advokat: Najveći rizik nose stanovi u izgradnji, A ZAŠTITA JE MOGUĆA NA OVAJ NAČIN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track