DOBIO 1.000.000 DOLARA NA LUTRIJI NA BIZARAN NAČIN: Čovek ispred njega u redu za LISTIĆ uradio iritantnu stvar koju SRBI obožavaju
Ilustracija, Foto: Printscreen KWCH12

neverovatno

DOBIO 1.000.000 DOLARA NA LUTRIJI NA BIZARAN NAČIN: Čovek ispred njega u redu za LISTIĆ uradio iritantnu stvar koju SRBI obožavaju

Zanimljivosti -

Kažu da je strpljivost vrlina, a dokaz tome je i priča o srećniku koji je osvojio milion dolara na lotou nakon što mu je jedan nestrpljivi tip uzeo mesto u redu za listić.

Stiven Munjoz Espinoza sa Floride ispričao je kako je odlučio da okuša sreću na automatu za lutriju nakon dugog i stresnog dana na poslu, piše Njujork Post.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia / Martin Barraud

Strpljivost se isplatila

Budući da je imao tako težak dan, odlučio je da se neće sukobiti sa strancem koji je upao ispred njega u redu za automat pa je krenuo da kupi listić na šalteru.

"Bio je to kraj dugog radnog dana i bio sam umoran", objasnio je srećni dobitnik koji je osvojio milion dolara u igri na sreću čiji jackpot iznosi 25 miliona dolara. Iako nije osvojio džekpot, Munjoz kaže kako je srećan zbog dobitka i odlučio za jednokratnu, paušalnu isplatu od 820.000 dolara.

loto, lutrija, Tesna koža, Pantićeva kombinacija
foto: Zorana Jevtić, Youtube Printscreen

Dobitak koji menja život

Nakon što je ostvario dobitak koji mu je promenio život, Munjoz je izjavio da planira da iskoristi novac za kupovinu nove porodične kuće.Međutim, nisu svi dobitnici srećni zbog osvojenog novca. Mnogi su upali u dugove, izgubili prijatelje, porodicu, a oni najnersrećniji i sopstveni život. Kada su veliki dobici na lutriji u pitanju, mnoge priče nisu imale srećan kraj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

12:11

Mića je Titov kuvar koji je napravio Karađorđevu šniclu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track