SVE ŠTO ONI DOTAKNU PRETVORIĆE SE U ZLATO: Ova TRI ZNAKA horoskopa će ovog proleća PRODISATI! Stižu im NOVAC i SREĆA U LJUBAVI
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

SVE ŠTO ONI DOTAKNU PRETVORIĆE SE U ZLATO: Ova TRI ZNAKA horoskopa će ovog proleća PRODISATI! Stižu im NOVAC i SREĆA U LJUBAVI

Zanimljivosti -

Prema astrolozima, Ovan, Rak i Škorpija će tokom prolećnih meseci 2023. imati neverovatnu sreću i utisak da žive bolje nego ikad u životu.

Tokom nadolazećeg proleća ova tri znaka Zodijaka biće miljenici sreće i sve će ići svojim tokom.

Ovan

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Ovan će rešiti brojna finansijska pitanja i nedoumice. Očekuje ih uspeh i napredak u karijeri, a neki od pripadnika ovog znaka mogu da očekuju ​​nasledstvo ili dobitak na lutriji. Ovo je idealan period da počnu da razmišljaju o ulaganju, jer sve što Ovan dotakne pretvoriće u zlato.

Rak

rak
foto: Profimedia

Rakovi će u ovom periodu uživati ​​u ljubavi. Opšte polje komunikacije biće istaknuto, a biće zapaženi gde god se pojave. Zahvaljujući svom šarmu, Rakovi će moći da postignu stvari koje su se nekada činile nedostižnim. Astrolozi im savetuju da se prepuste promenama i uživaju u njima.

Škorpija

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Početkom proleća Škorpija će se susresti s preprekama koje će im se činiti nepremostivim, a zapravo će zahvaljujući tim preprekama očvrsnuti i uspeti da ostvare svoje ciljeve. Ovo je idealno vreme za razmišljanje o finansijama. Bićete pametni s novcem, a to će drugi znati da prepoznaju i cene.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:59

ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO?! Astrolog predvidela pad Miloševića, a za ukrajinskog predsednika tvrdi da mu DOLAZI JAKO LOŠ PERIOD!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track