PLATILA 40 EVRA ZA OVAKAV MANIKIR, PA JOJ DOŠLO DA ZAPLAČE: Kad je videla šta joj je kozmetičarka uradila, nije joj bilo dobro
Foto: TikTok/ellerycrouton

ŠOK

PLATILA 40 EVRA ZA OVAKAV MANIKIR, PA JOJ DOŠLO DA ZAPLAČE: Kad je videla šta joj je kozmetičarka uradila, nije joj bilo dobro

Žena -

Studentkinja Eleri Kurt iz Rosvela u Džordžiji doživela je neprijatno iskustvo kada je otišla na manikir, a šta se zbilo otkrila je na TikToku.

Eleri je odabrala minimalistički manikir, nokte u obliku badema sa prozirnim lakom i nežnoplavim ukrasima oko ivica, ali krajnji rezultat bio je kao da se, u najmanju ruku, malo dete igralo njenim noktima.

Ona je prvo na TikToku pokazala kako je želela da njeni nokti izgledaju.

@ellerycrouton respectfully crying myself to sleep tonight #fyp #nails #inspo ♬ original sound - Kneely_Knight

Otkrila je na ovoj društvenoj mreži da je tretman u kozmetičkom salonu platila 40 evra, a onda prikazala šta je dobila za taj novac. Željeni izgled i rezultat "ulepšavanja" su kao nebo i zemlja. Pravi primer poređenja "Instagram vs realnosti".

"Danas ću zaspati u suzama", napisala je na TikToku, prenosi "San", a ljudi komentarišu: "O moj Bože, molim te reci da nisi platila ovo", "Izgledaju kao da ih je 12-godišnjakinja crtala bojicom".

Video je pogledalo 3.8 miliona ljudi.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:56

POTPUNO UVRNUTO: Kokošji nokti vladaju Instagramom! Da li biste se usudile?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track