ZNACI KOJIH SE SVI PLAŠE, A IZA LEĐA IH ZOVU "VEŠTICAMA": Oni imaju neverovatnu intuiciju i unapred znaju šta će se desiti!
Foto: Profimedia

oni imaju OSEĆAJ

ZNACI KOJIH SE SVI PLAŠE, A IZA LEĐA IH ZOVU "VEŠTICAMA": Oni imaju neverovatnu intuiciju i unapred znaju šta će se desiti!

Zanimljivosti -

Neki predstavnici horoskopa su poznati po svojoj neverovatnoj intuiciji i sposobnosti da predvide kako će se događaji razvijati. Za njih kažemo da imaju šesto čulo, iza leđa ih nazivano "vešticama", a evo kojih pet znakova Zodijaka imaju najrazvijeniju ovu osobinu...

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ribe se smatraju najintuitivnijim znakom Zodijaka. Njegovi predstavnici imaju sposobnost da osete emocije i raspoloženja ljudi oko sebe, kao i da uhvate energetske vibracije. Ribe su poznate po svojoj sposobnosti da predvide događaje koji drugima nisu ni na kraj pameti. Obično su veoma osetljive na energiju okoline i lako pokupe "detalje" koji drugima promiču.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Rakovi imaju i jaku intuiciju, zbog čega njihove savete nikada ne bi trebalo da ignorišete, čak i kada vam se čine neracionalnim. Pripadnici ovog znaka se često oslanjaju na svoje šesto čulo pri donošenju odluka i retko pogreše. U stanju su da predvide kako će se neki događaji razvijati čak i u najnejasnijim situacijama. Rakovi imaju neverovatno razvijenu empatiju Poznati su po svojoj sposobnosti da osete tuđe emocije i spremnosti da im pomognu kad je najteže.

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Škorpije imaju intuiciju koja se manifestuje u njihovoj sposobnosti da osete energetske vibracije i intuitivno razumeju motive i namere drugih ljudi. Oni mogu brzo da procene situaciju i donesu ispravnu odluku. Osim toga, od njih je praktično nemoguće sakriti istinu, odmah "provale" kad ih neko laže.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Vodolije takođe imaju neverovatnu sposobnost da unapred predvide kako će se neki događaji razvijati, ali u ovome se ne oslanjaju na intuiciju, već na svoju visoku inteligenciju i sposobnost da razmišljaju van okvira. Obično su veoma osetljive na najmanje promene u okruženju i lako mogu da pokupe "detalje" koje drugima nisu primetni.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Blizanci imaju oštar um i sposobnost da brzo analiziraju veliku količinu informacija, tako da vam mogu pomoći da sagledate problem sa druge strane i pronađete efikasno rešenje. Poznati su i po svojim komunikacijskim veštinama, pa lako prilaze svakoj osobi. Osim toga, Blizanci mogu da vas nauče da budete mirni i ne potresate se previše u stresnim situacijama.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja