OVI HOROSKOPSKI ZNACI IMAJU ANĐEOSKU DUŠU: Ko ih ima u okruženju SREĆAN JE ČOVEK, a evo kakve ih OSOBINE krase
Foto: Profimedia

ASTRO

OVI HOROSKOPSKI ZNACI IMAJU ANĐEOSKU DUŠU: Ko ih ima u okruženju SREĆAN JE ČOVEK, a evo kakve ih OSOBINE krase

Zanimljivosti -

Ovo su najnesebičniji pojedinci koje ćete ikada sresti. Sve što žele je da svi žive u harmoniji, radosni i zahvalni. Nekima mogu da se čine staromodnima, ali to su oni koji uvek misle o dobrobiti svih.

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Lavovi nikada ne donose preuranjene zaključke, bez obzira na to u kojoj se situaciji nalaze. To je zbog činjenice da su vrlo pažljivi, u doslovnom smislu, jer strahuju da nekoga ne uvrede rečju ili delom.

Verovatno se iz tog razloga Lav smatra odanim i vernim prijateljem, koji je u stanju ne samo da bude tu u teškim vremenima, već i čini sve što je u njegovoj moći da ispravi situaciju. Oni svojim prijateljstvom pomažu da se suočite s depresijom i problemima.

Rak

rak
foto: Profimedia

Ove predstavnike Zodijaka nazivaju najrazumnijim, najljubaznijim i najosetljivijim predstavnicima savremenog društva. To je zbog činjenice da u bilo kojoj, čak i najtežoj situaciji, Rakovi, pre svega, misle na one oko sebe, a tek onda na sebe same.

Kada je nekom, čak i strancu, potrebna pomoć, oni će je sigurno ponuditi. Štaviše, to će učiniti u bilo kojoj situaciji, čak i ako nemaju slobodnog vremena, a čekaju ih važne obaveze i planovi. U stvari, ne postoji takav razlog zbog kog će Rak odbiti da pomogne osobi u nevolji.

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Postoji puno dokaza o vedrini i optimizmu ovih predstavnika Zodijaka. Kad god pogledate u pravcu Device, definitivno ćete videti blistav osmeh na njihovom licu. U životu ne postoji problem ili zadatak koji se ne može rešiti, smatraju Device, naročito ako postoje takvi prijatelji ili kolege kao što su oni.

Svojim optimističnim raspoloženjem su u stanju da reše svaku, čak i najtežu situaciju. Štaviše, imaju osećaj za trenutak koji im omogućava da se pojave baš kada su najpotrebniji. S Devicom treba samo iskreno komunicirati, jer sve brige, jednostavno isparavaju uz nju, piše Atma.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:59

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track