Najnovije vesti

NEMATE VOLJU DA IZAĐETE ZBOG PREKOMERNOG ZNOJENJA: Pobedite ovu neprijatnost na efikasan način - evo kako!
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

NEMATE VOLJU DA IZAĐETE ZBOG PREKOMERNOG ZNOJENJA: Pobedite ovu neprijatnost na efikasan način - evo kako!

Žena

Dugo se borite i pokušavate da rešite problem prekomernog znojenja. Kad počnete da se spremate negde da izađete, još vas veći sloj znoja oblije zbog nervoze i razmišljanja da li ćete se obrukati u društvu. Isprobali ste sve moguće preparate, pokušavali da sa nekim “cakama” priktijete bar na kratko ovaj problem, ali neuspešno. Ne brinite, za hiperhidrozu ima rešenje - PERSPI GUARD SPREJ!

Hangar.rs, Perspi Guard sprej
foto: Promo

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

Perspi Guard sprej, dobra rezolucija
foto: Promo

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track