NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. APRILA: Rak će se SVAĐATI NA POSLU, Škorpija bukti od LJUBOMORE, a Jarac je spremna za NOVE LJUBAVI
Foto: Shutterstock, Profimedia

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. APRILA: Rak će se SVAĐATI NA POSLU, Škorpija bukti od LJUBOMORE, a Jarac je spremna za NOVE LJUBAVI

Zanimljivosti -

Rak će se grčevito boriti za svoja prava na poslu i svađati se s pojedincima. Lav treba pripaziti da ne pretera sa zanosom i prevelikim očekivanjima u ljubavi, dok će Vagi ići dobro na svim poljima

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Posao: Konflikti na radnom mestu i neizvesna poslovna budućnost zabrinjavaće martovske Ovnove. Ostali će lakše pronaći snage da se hrabro suprotstave stresu i ostvare ono do čega im je intimno stalo.

Ljubav: Češće ćete izlaziti i uživati u ljubavnim pustolovinama. Samci bi mogli da upoznaju osobu koja će ih privući svojim izgledom. Sve će biti u redu dok ne počnete razgovor. Moraćete malo da joj "progledate" kroz prste jer ćete biti intelektualno nadmoćniji.

Zdravlje: Osetićete porast životnog optimizma, više ćete se uređivati i držati do sebe. Posećivaćete kozmetičke i frizerske salone, odvažićete se na promenu boje kose i tako prijatno iznenaditi sve oko sebe.

Najbolji dan: 4. april

Najlošiji dan: 6. april

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Posao: Podsticajan Merkurov uticaj u vašem znaku, omogućiće vam da se bolje koncentrišete i radite uz manji utrošak energije i vremena. I na finansijskom planu imaćete razlog za zadovoljstvo.

Ljubav: Zahvaljujući Veneri u vašem znaku smiruju se napetosti u bračnom životu. Progledaćete i shvatiti prave razloge koji su doveli do udaljavanja između vas i voljenog. Samci, osoba koja vas je držala u neizvesnosti pokazaće interesovanje za vas.

Zdravlje: Merkur u vašem znaku biće zaslužan za bolje raspoloženje, ali i odličnu koncentraciju. Psihički umor koji vas je pratio prošlih nedelja više vam neće stvarati probleme. Bićete izuzetno druželjubivi i aktivni.

Najbolji dan: 2. april

Najlošiji dan: 7. april

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Posao: Dobro ćete se snalaziti u radnim zadacima koji će zahtevati spretnost pismene i usmene komunikacije. Međutim, planete u Biku loše će delovati na vašu motivaciju, pa ćete se često žaliti na umor.

Ljubav: Mnogi će odlučivati za ili protiv veze, posebno ako su posredi površne ljubavi. Shvatićete da morate nešto da promenite. Ako se odlučite za novi početak, u početku će vam biti teško, ali vrlo brzo ćete shvatiti da ste doneli najbolju moguću odluku.

Zdravlje: Iako ćete psihički biti u dobroj formi, lošem raspoloženju ćete se teško odupreti. Pazite se prehlade i odevajte se u skladu s vremenskim prilikama. Aktivan društveni život vam vraća optimizam.

Najbolji dan: 6. april

Najlošiji dan: 3. april

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

Posao: Grčevito ćete se boriti za svoja prava i svađati se s pojedincima. Iako to nije u vašoj prirodi, ovaj put ćete biti skloni riziku i naglim rezovima i pritom mnoge okolnosti okrenuti na svoju stranu.

Ljubav: Naklonjena Venera nadahnjuje vaša osećanja, iako ste pomalo skloni preterivanju i snovima. Trenutna ljubavna situacija vam nepogrešivo pokazuje gde ste uspeli, a gde zakazali. Znaćete šta i kako treba dalje te osvojiti osobu koja vam je zapela za oko.

Zdravlje: Polako, ali sigurno ulazite u bolje astrološko razdoblje. Neki simptomi još će vas “gnjaviti“, ali imaćete sve više energije, posebno prema kraju nedelje. Vratiće vam se dobro raspoloženje i optimizam.

Najbolji dan: 8. april

Najlošiji dan: 5. april

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Posao: Mnogi bi mogli da osete zasićenje postojećim radnim uslovima, postanu nezadovoljni međuljudskim odnosima ili raspodelom radnih obaveza. Ako ste nezaposleni, moguća je nova poslovna prilika.

Ljubav: Izbegnite svađe i povišene tonove dok razgovarate s partnerom. Planete iz Bika samce bi mogle da navedu na vrlo hrabre poteze – otvoreno ćete pokazati simpatiji šta osećate prema njoj. Pazite samo da ne preterate zanosom i prevelikim očekivanjima.

Zdravlje: Bićete podložni stresu, napetostima i raznim psihosomatskim tegobama. Zasad tegobe neće uzeti maha, ali valjalo bi da počnete s kurom multivitamina koji bi vas ojačali i podigli imunitet.

Najbolji dan: 6. april

Najlošiji dan: 8. april

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Posao: Očekuju vas prijatni kontakti sa strancima i poseta osobe izdaleka koja vam donosi dobre vesti. Istaći ćete se u konkretnim poslovima, gde izdržljivost i odgovornost igraju veliku ulogu.

Ljubav: Sređuju se problemi u braku i ojačava komunikacija između vas i partnera. Ako imate simpatiju koja živi u inostranstvu, uskoro bi moglo da dođe do susreta koji će vas obradovati i odagnati neke vaše sumnje. S ovom nedeljom i samci imaju prigodu za novu vezu.

Zdravlje: Ako imate problema s usporenim metabolizmom, klonite se teških i masnih namirnica. Ipak s ovom nedeljom vaše zdravstveno stanje će se vidno poboljšati, pa ćete se prihvatiti vežbanja i doterati svoju liniju.

Najbolji dan: 4. april

Najlošiji dan: 3. april

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Posao: U poslovnim aktivnostima će do izražaja doći vaša komunikativnost, domišljatost i snalažljivost. Upekos mnogim naporima, pa i preprekama, u datim okolnostima pokazaćete izuzetnu snalažljivost.

Ljubav: Posvećivaćete mnogo pažnje partneru. Zajedno ćete izlaziti i mnogo razgovarati, što će dovesti vašu vezu na viši nivo. Ako ste u nekog zaljubljeni, nećete biti sigurni u svoja osećanja, brkajući strast i fizičku privlačnost s ljubavlju.

Zdravlje: Još uvek ste u vrlo osetljivom periodu, ali pomaka nabolje ipak ima. Krajem nedelje počećete da osećate određena poboljšanja, jedino bi mogla da vas muči nesanica i burni snovi. Nešto vas podsvesno muči.

Najbolji dan: 2. april

Najlošiji dan: 5. april

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Pojačaće se pritisak okoline i teret obaveza. Samo organizacijom možete da unesete red u trenutni haos. Političari i medijski eksponirane osobe biće pod lupom okoline, pa pazite na svoje izjave.

Ljubav: Uzrok neslaganju u brakovima i vezama biće ljubomora koja će pojačati strahove, a samim tim i podsticati na borbu za očuvanje položaja u vezi. Samci će svojim ponašanjem zbunjivati pripadnike suprotnog pola i ostavljati utisak neodgovornih ljudi.

Zdravlje: Skloni ste tužnim mislima i čestim promenama raspoloženja. Klonite se alkohola ili krajnosti u hrani koji će samo pojačati vaše mračno raspoloženje. Žene ovog znaka neka pripaze na ginekološki trakt.

Najbolji dan: 8. april

Najlošiji dan: 6. april

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Posao: Na radnom mestu trebalo bi da se čuvate onih koji nisu u stanju da pomognu ni sebi samima. Očekivaće se od vas da preuzimajući njihove poslove, pokrijete ili nadoknadite njihovu nestručnost.

Ljubav: Dok će zauzeti uživati u skladnim odnosima s partnerom, slobodni će nove osobe upoznavati prilikom izlazaka. Bićete traženi u društvu, a britkim humorom zasmejavati okolinu. Nekima od vas moguća je simpatija koju srećete na radnom mestu.

Zdravlje: Posetite lekara ili zubara - dani su pogodni za lečenja, terapije i pretrage. Ako osećate nervozu, konzumirajte namirnice bogate vlaknima i B vitaminom, poput mahuna, žitarica i orašastih plodova.

Najbolji dan: 5. april

Najlošiji dan: 3. april

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Posao: Poslovi vezani za inostranstvo, modu, lepotu, umetnost, kao i pisanje izveštaja, projekata ili osmišljavanje promotivnih i reklamnih aktivnosti, ići će vam od ruke. Nekima je moguć nov posao.

Ljubav: Venera vam je izuzetno naklonjena, pa ako je vaša veza obilovala strastima i svađama, sada dolazi smirenje. Bićete spremni na promene, ustupke, nove ljubavi ili čak sklapanje bračne veze, a neki dugo sanjani snovi mogli bi da postanu stvarnost.

Zdravlje: U izvrsnoj ste formi, a hronične zdravstvene tegobe koje vam već duže vreme zadaju probleme potpuno će se povući. Planete u Biku biće zaslužne ne samo za vašu veću vitalnost, nego i za dobro raspoloženje.

Najbolji dan: 2. april

Najlošiji dan: 6. april

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Posao: Spretno ćete voditi poslovne pregovore i usmeravati situacije u svoju korist. Uspeh vam se smeši u finansijama, trgovini, putovanjima i uslužnim delatnostima. Koleginica ili mlađa muška osoba na poslu vam stvaraju probleme!

Ljubav: Ako partner ne pokaže spremnost na maksimalno prilagođavanje vama, vašem dnevnom ritmu, navikama i potrebama, budućnost odnosa biće pod ozbiljnim znakom pitanja. Mnogo ćete očekivati od druge strane, a niste svesni da u odnosu i sami premalo dajete.

Zdravlje: Premalo kretanja izazvaće tromost i manjak entuzijazma. Stoga, ako već ne praktikujete vežbanje, barem se koji put prošetajte. Mogući su problemi s kožom – svakako potražite savet dermatologa.

Najbolji dan: 5. april

Najlošiji dan: 7. april

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Posao: Moguće su inovacije u poslovanju, uvođenje novih tehnologija ili promena u načinu rada. Ni vama neće nedostajati originalnosti i spretnosti, pa su ovo dani novih postignuća i malih, ali vrednih pobeda.

Ljubav: Nova poznanstva ili putovanja doneće vam mnogo zadovoljstva. Ako se voljena osoba udaljila od vas, znaćete da pronađete put do njenog srca. Umešno ćete komunicirati i spretno izražavati misli i osećanja. Bićete privlačni suprotnom polu.

Zdravlje: Ništa neće moći da poremeti vašu odličnu psihofizičku ravnotežu. Planete su na vašoj strani, što ćete i sami osetiti po povećanom optimizmu i izdržljivosti. Lepe i sunčane dane koristićete za sport i kretanje.

Najbolji dan: 8. april

Najlošiji dan: 4. april

(Kurir.rs/ 24sata)

Bonus video:

02:14

OPREZ! UŠLI SMO U GODINU SEDMICE! Numerolog: Biće haos, tajne će izlaziti na videlo, A OVE STVARI NIPOŠTO NEMOJTE RADITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track