POSLE 12 GODINA OTKRIVENO ŠTA SU KEJT I VILIJAM ŠAPUTALI NA SVOM VENČANJU: Izgovorili DA, a onda KRIŠOM uradili OVO (VIDEO)
Foto: Avalon / Avalon / Profimedia

DANAS IMAJU TROJE DECE

POSLE 12 GODINA OTKRIVENO ŠTA SU KEJT I VILIJAM ŠAPUTALI NA SVOM VENČANJU: Izgovorili DA, a onda KRIŠOM uradili OVO (VIDEO)

Pop kultura -

Kejt Midlton i princ Vilijam venčali su se pre 12 godina, a snimci s njihovih zaveta obišli su svet. Iako se do sada puno pričalo o njihovom velikom danu, još uvek postoje neki detalji koji nisu poznati javnosti, ali jedna korisnica TikToka otkrila je šta su golupčići šaputali jedno drugom nakon što su izrekli ''da''.

Budući da su sanjali o venčanju na proleće, odabrali su i poseban datum, kada se slavi dan svete Katarine od Sijene, čije ime Kejt Midlton nosi, a uprkos nagađanjima da će se obred održati u katedrali Svetog Pavla, gde su se venčali Vilijamovi roditelji, princeza Dajana i princ Čarls, oni su odabrali Vestminstersku opatiju, gde se udala i kraljica Elizabeta II.

Nakon venčanja Kejt i Vilijam vozili su se u kraljevskoj kočiji i razmenili nekoliko reči, koje su čitači usana odmah pročitali.

Prvo je Vilijam rekao Kejt da izgleda srećno, na šta mu ona odgovara: ''Da. Jesi li ti srećan?'', a njegov je odgovor bio: ''Da, jako.''

Iako su u vreme dok njihova veza nije bila ozakonjena, bili poprilično tajanstveni oko svoje ljubavi, princ Vilijam je ipak otkrio u intervjuu, koji je dao nakon što je zaprosio Kejt, kako je sve započelo.

Kejt Midlton
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

''Kada sam upoznao Kejt, znao sam da ima nešto posebno u vezi s njom. Znao sam da zbog nečega u njoj želim bolje da je upoznam. Prvo smo bili prijatelji i to je bio najbolji temelj. Danas mislim da je prijateljstvo veliki plus, a kod nas je sve počelo od toga'', rekao je Vilijam.

Kejt se na to nadovezala: ''Mislim da sam se zacrvenela kada sam te upoznala i onda sam pobegla, jer mi je bilo neprijatno. Međutim, postali smo vrlo brzo jako dobri prijatelji.''

Kejt i Vilijam danas imaju troje dece, Džordža, Šarlot i Luisa, a svojim postupcima i ljubavlju pokazuju da su i te kako dostojni kraljevskog trona jednog dana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track