DA LI STE ZNALI DA POSTOJI 8 VRSTA PENISA? Dele se prema OBLIKU, a evo kakav sve MUŠKI PONOS može da bude, proverite gde ste
Foto: Alberto Jorrin / Alamy / Alamy / Profimedia

neverovatno!

DA LI STE ZNALI DA POSTOJI 8 VRSTA PENISA? Dele se prema OBLIKU, a evo kakav sve MUŠKI PONOS može da bude, proverite gde ste

Zanimljivosti -

Od pečurke do oblika olovke ili čekića, mnogi muškarci mogu da lažu o veličini svog penisa, ali istina je da ne postoje dva ista. Mogu biti različitih veličina, ali ispada da se njihov oblik može lako prepoznati.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Daren Brin, direktor britanske firme koja se bavi priborom za erektilnu disfunkciju, kaže da svaki penis spada u jednu od osam kategorija.

Daren deli glavne oblike na koje je naišao u svoje 22 godine rada u industriji.

Olovka

Penis u obliku olovke često je veoma dug i tanji od proseka. Daren primećuje da muškarci koji imaju penis ovog oblika obično imaju "dug i tanak ujednačen obim s uskim glavićem". Stručnjak - koji je u industriju ušao 1996., nastavlja da objašnjava, da iako dužina može da se razlikuje od osobe do osobe, često je veoma duga i tanja od proseka.

0221318699, pištolj, olovka
foto: Michael Dunlea / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paprika

Ako se ne prepoznajete kao 'olovka', onda ste možda paprika. Daren napominje da će muškarci s ovakvim oblikom penisa smatrati da je njihova muškost neobično kratka, ali veoma debela celom dužinom.

paprika, blizanačka paprika
foto: RINA

Kornet

Ovaj oblik obično ima linearno sužavanje osovine do vrha. Prema Darenu, muškarci koji se poistovećuju s ovim oblikom mogu naići na probleme na tom putu. Ističe da se kornet penis tipično sužava od osovine do vrha 'olovke'. To se povremeno može povezati s 'fimozom' - stanjem u kojem je kožica pretesna i ne može se prevući preko glavića - što može sprečiti širenje glave penisa.

Banana
foto: Shutterstock

Banana

U obliku banane penis je zakrivljen ulevo ili udesno. Daren objašnjava da ste mogli da se rodite s zakrivljenim penisom ili ste takav oblik razvili kao posledicu povrede.

On prelazi na referentnu Pejronijevu bolest - poremećaj vezivnog tkiva penisa kod kog se nakon povrede razvija tkivo koje može da dovede do svojevrsne deformacije. Ovo će stanje navodno uticati na 7 odsto muškaraca u njihovom životu.

penzioner, čekić, ubistvo
foto: Shutterstock

Čekić

Oni s čekićem imaju usku bazu koja se širi do vrlo širokog glavića. Stručnjak ističe da će svako s ovakvim oblikom imati tanju osovinu.

- Ovo je uska baza koja se širi, a gravitacija otežava ovom tipu penisa u erekciji podizanje - kaže on.

kobasica
foto: Profimedia

Kobasica

Daren kaže da je penis u obliku kobasice najpopularniji od svih. Opisujući karakteristike ovog posebnog oblika muškosti, on kaže da je on prosečne debljine i dužine i ima ujednačen opseg po dužini i prilično je tipičan.

Krastavac, Penis
foto: Shutterstock

Krastavac

Tip krastavca je deblji od prosečnog penisa i obično ima dobru dužinu.

Glava pečurke

Naučnici tvrde da je ovaj određeni oblik evolucijski dizajn koji potiče iz ideje o neveri. Tim naučnika u Njujorku sproveo je niz eksperimenata kako bi pokušali da otkriju zašto ljudski penis izgleda tako izgleda.

Pečurke, Pečurka
foto: Shutterstock

Utvrđeno je da guranje, kao i greben koji odvaja telo od glave, mogu da pomognu da se vagina i reproduktivni sistem očiste od semena prethodnog seksualnog partnera. To bi omogućilo novom partneru da doda vlastitu spermu i ima veće šanse za reprodukciju, prenosi The Sun.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja