PREŽIVELA JE PET DANA U DIVLJINI ZAHVALJUJUĆI FLAŠI VINA: Auto joj se zaglavio u ŠUMI, nije imala dometa, a evo kako se spasla
Foto: Pritnscreen/Twitter

VIDEO

PREŽIVELA JE PET DANA U DIVLJINI ZAHVALJUJUĆI FLAŠI VINA: Auto joj se zaglavio u ŠUMI, nije imala dometa, a evo kako se spasla

Zanimljivosti -

Lilijan iz Melburna otišla je na solo putovanje do brane Dartmouth. Izgubila se u gustoj šumi, a kada je pokušala da se okrene i vrati kući, automobil joj se zaglavio u blatu, pa je mogla samo da sačeka pomoć.

Žena u divljini provela je pet dana bez vode, bez hrane i bez dometa. Boca vina pomogla joj je da preživi teško vreme, uprkos tome što ne pije alkohol svakodnevno.

Sa sobom je imala i jednu cigaretu i grickalice. Nestala Australijanka grejala se ćebetom koji je pronašla u automobilu. Četvrtog dana u divljini, Lilijan je bila uverena da se iz ove „avanture“ neće izvući nepovređena, pa je napisala dramatično pismo svojoj porodici. Zamolila je svoje najmilije da ne plaču za njom i podsetila je da ih mnogo voli. Nestala žena uspela je da sama preživi teška vremena, uprkos tome što je imala psihički lom. Htela je da odustane neposredno pre nego što je stigla pomoć.

Spasio ju je hilikopter koji ju je našao 60 kilometara od najbližeg grada. Kako je saopštila lokalna policija, 48-godišnjakinja zbog zdravstvenih problema nije mogla da napusti automobil da potraži pomoć. Nakon što je spasena, odvezena je u bolnicu na preglede.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

03:39

POMAŽU SLEPIMA I SLABOVIDIMA, A PRETI IM NESTANAK? Kinolog otkriva koliko su važni psi vodiči i zbog čega su danas ugroženi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track