SRPSKE ZASTAVE U PRVOM PLANU: Luk Blek pokazao šta radi pred nastup u FINALU Evrovizije, jedan detalj je posebno DIRLJIV (FOTO)
Foto: Gordan Jović

srpska zastava u prvom planu

SRPSKE ZASTAVE U PRVOM PLANU: Luk Blek pokazao šta radi pred nastup u FINALU Evrovizije, jedan detalj je posebno DIRLJIV (FOTO)

Pop kultura -

Pre samog polufinala, našem predstavniku su predviđali 17. mesto na ovogodišnjoj "Evroviziji", a nakon što je prošao u finale na kladionicama je sada na 15. mestu, koje deli sa Hrvatskom.

"Evrovizija" se ove godine održava u Liverpulu, a naš predstavnik Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, prošao je juče u finale takmičenja.

Luk Blek
foto: Printskrin/Instagram

Luk Blek je sad pokazao šta radi po prolasku u finale, te je evidentno da je fokusiran na probe i promociju pesme "Samo mi se spava".

Pokazao je da ga okružuju srpske zastave i cveće, kao i igračka jastoga od koje se ne odvaja, dok ga u drugim objavama vidimo na sceni.

Luka, inače, nije imao predstavu šta ga čeka na takmičenju.

- Ljudi, hvala vam najviše na svetu! Ja sam toliko pod utiskom, nisam znao da će mi sve ovo toliko značiti, a toliko mi znači. Mnogo mi znači - rekao je on za "Blic".

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:33

ZNAČI MU KONSTRAKTINA PODRŠKA, ALI NJENA REČ JE BIBLIJA! Luk Blek otkrio čija podrška ga je posebno iznenadila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track