TRAGAČA ŽARKA IZ POTERE SVI ZNAJU, A EVO KAKO IZGLEDA NJEGOVA ŽENA JELENA: Njihova ljubavna priča je prava filmska! (FOTO)
Foto: Adrenalin produkcija

izuzetno

TRAGAČA ŽARKA IZ POTERE SVI ZNAJU, A EVO KAKO IZGLEDA NJEGOVA ŽENA JELENA: Njihova ljubavna priča je prava filmska! (FOTO)

Zanimljivosti -

Tragač Žarko Stevanović se oženio prošlog avgusta svojojm dugogodišnjom devojkom Jelenom Janković. On je srećne vesti potvrdio na Fejsbuku, a mnoge je zanimalo kako izgleda njegova izabranica.

Potera, Žarko Stevanović
foto: Printscreen YouTube

Jelena Stevanović je pre venčanja bila sa Žarkom 6 godina, a njihova priča je prava filmska. Naime, upoznali su se na koncertu grupe "Legende" čiji je Jelena fan, a Žarko i ne baš.

- Otišao sam da bih pomogao drugu, mom prijatelju iz kviza, a Jeleninom sa fakulteta. Imao sam zadatak da "odvučem" Jelenu na stranu, da bi on mogao da se udvara njenoj drugarici. Na kraju od njihove romanse nije bilo ništa, a među nama se rodila ljubav - ispričao je Žarko tada, a Jelena se nadovezala.

Žarko Stevanović, tragač
foto: Printscreen/Facebook

- Nikada nisam uspela da ga nagovorim da počne da sluša muziku uz koju smo se upoznali iako je ponekad pustim kod kuće. Inače, moram da kažem da je Žarko pažljiv i romantičan. Uvek se seti važnih datuma, nema potrebe da ga podsećam. Doduše, toliko dugo smo zajedno da smo skoro prestali da obraćamo pažnju na te stvari. Među nama je od prvog trenutka postojala neka energija. Prosto, osećali smo da bi trebalo ponovo da se vidimo. Pošto taj naš drug nije bio u Beogradu za vikend, našli smo se tek posle dva dana. Srećom, te godine je "Beer fest" zbog lošeg vremena trajao dan duže. U suprotnom, pitanje je kako bi se sve odvijalo.

Žarko Stevanović, tragač
foto: Printscreen/Facebook

- Jelena veruje u sudbinu i sigurna je da bismo bili zajedno. Ja ne verujem u sudbinu, ali delim njen stav da smo rođeni jedno za drugo - dodaje Žarko, koji se na prvi pogled zaljubio u njene oči.

- Već posle nekoliko minuta razgovora bilo mi je jasno da imamo brojna zajednička interesovanja i da u potpunosti odgovaramo jedno drugom. - rekao je tada.

Za šest i po godina veze se, kako kažu, nikada nisu posvađali, niti raskinuli. Pre pet godina počeli su da žive zajedno i to je bio prvi ozbiljan test.

Žarko Stevanović, Jelena Janković, devojka
foto: Printscreen/Facebook

- Bili smo vrlo mladi kada smo počeli zajedno da stanujemo, imali smo 23 godine, ali sve je nekako išlo postepeno i prirodno. Kada bismo odlazili jedno kod drugog, morali smo da nosimo stvari, knjige za fakultet, laptop... Shvatili smo da ćemo sebi olakšati ako budemo na istoj adresi. U svakoj vezi, pa tako i u našoj, ključni su razgovor i tolerancija. I kad ne mislimo isto, uspevamo da nađemo kompromisno rešenje. Sve radimo timski i to daje rezultate - objasnio je Žarko Hello magazin i dodao:

Žarko Stevanović, Jelena Janković, devojka
foto: Printscreen/Facebook

- Kada je uveden lokdaun, dva meseca smo bili u kući, usmereni jedno na drugo. S obzirom na to da sam ja introvertan tip ličnosti, ta dva meseca pamtim kao najbolji period u životu, dok su Jeleni nedostajali društvo i komunikacija sa ljudima. Međutim, što se tiče našeg odnosa, apsolutno nije bilo nikakvih problema.

- Moram priznati da mi ona ne parira po kvizaškom znanju, ali daleko me nadmašuje u drugim stvarima, kao što su kuvanje ili matematika. Slobodno mogu da kažem da se nadopunjujemo, a to je obavezan deo svake veze.

Potera, kviz Potera
foto: Printscreen/Youtube/RTS

Momak neverovatnog znanja, odrastao je u naselju Veliki Mokri Lug, sa majkom, deset godina starijom sestrom i bratom. Njegov otac iznenada je preminuo dva i po meseca pre nego što se Žarko rodio, tako da, nažalost, nije stigao da ga upozna.

(Kurir.rs/Hello)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track