NIKAKO NEMOJTE DA PIJETE IZ STAKLENIH ČAŠA U SOBAMA: Osoblje otkrilo NAJGADNIJE HOTELSKE TAJNE! Evo šta je NAJODVRATNIJE od svega
Foto: Shutterstock

MNOGI NA OVO NE OBRAĆAJU PAŽNJU

NIKAKO NEMOJTE DA PIJETE IZ STAKLENIH ČAŠA U SOBAMA: Osoblje otkrilo NAJGADNIJE HOTELSKE TAJNE! Evo šta je NAJODVRATNIJE od svega

Zanimljivosti -

Mnogi zaposleni u hotelima savetuju da ne pijete vodu iz staklenih čaša koje pronađete u sobama.

- Nikada ne verujte staklenim čašama u svojim hotelskim sobama. Spremačice imaju jako puno posla, a malo vremena i često se dogodi da čaše prebrišu istom krpom kojom brišu kupatilo. Na kraju krajeva, njihov cilj je da soba na kraju samo izgleda čisto - napisao je jedan u objavi na Redditu.

- Radio sam u jednom od najekskluzivnijih odmarališta na svetu i u periodu od oko godinu dana nismo uopšte prali čaše u sobama, samo smo ih prebrisali - dodao je drugi.

recepcija
foto: Sina Schuldt / AFP / Profimedia

Jedan je procenio da je u oko 40 odsto kreveta u hotelima u kojima je radio neko umro.

- U nekim hotelima postoji stvarna šansa da je neko umro u vašem krevetu. Naravno, to zavisi od toga kakav je hotel i kakvu klijentelu ima, ali u nekima ima barem jedna smrt nedeljno. Ne radi se o tome da su hoteli opasni, već o starim i bolesnim ljudima - rekao je.

Jedan je pak rekao da nikad nije video da je spremačica nešto ukrala.

- Svi uvek okrive spremačice kada im nešto nestane, ali mi te stvari uvek kasnije pronađemo. Nema šanse da će spremačice rizikovati svoj posao zbog polovnog ajpeda ili nečeg sličnog. One s napojnicama jako pristojno zarađuju - objasnio je.

sobarica
foto: Profimedia

Mnogi su napisali i kako su stenice problem u baš svakom hotelu, te su savetovali da ne stavljate svoje torbe na krevete i da protresete posteljinu čim dođete u sobu.

Pokazalo se i da mnogi gosti hotela očekuju da zaposlene žene rade i kao prostitutke.

- Bilo je muškaraca koji bi me to direktno pitali dok sam spremala sobu ili bi snažno aludirali na tako nešto, te bi očekivali da nakon smene dođem u njihovu sobu - pisalo je u jednoj od objava.

hotel
foto: Shutterstock

Ipak, mnogi su pohvalili prostitutke i njihove klijente kao najpristojnije i najbolje goste.

Mnogi su rekli i kako nikako ne želite da znate ko je bio u sobi pre vas, piše Daily Mail.

- Spremačicama je najgore. Video sam ih kako iznose pune kese korišćenih seksualnih igračaka, kako gule iskorišćene kondome s nameštaja i čiste ljudske fekalije s mesta gde fekalije nikako ne bi smele biti - pisalo je u jednom od komentara.

Najluđe priče hotelskih radnika

  • Poznata tinejdžerska zvezda ostavila je sobu punu igala i ostalog pribora za drogiranje da bi to spremačice očistile.
  • Najveći račun koji sam video je bio na 2 miliona dolara za gosta koji je unajmio ceo sprat hotela na tri nedelje.
  • Šeik je prostitutku iz bara doveo u svoju sobu. Ona ga je tada drogirala i ukrala mu desetine hiljada dolara, satove i nakit.
  • Puno usamljenih ljudi odlazi na odmor kako bi prekinuli svoj život. To se često događa, ali o tome nikada nećete čitati u vestima.
  • Nikada, ali baš nikada nemojte koristiti čokoladne fontane u hotelima. Deca umaču prste unutra, starice kijaju u čokoladu... Najbolje od svega je što je čokolada preskupa da se baci, pa tako stoji sve dok se ne potroši.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:18

STARI HOTEL U NOVOM SADU BROJAO JE POSLEDNJE DANE... Spas je stigao iz IT sektora, a sada na ovoj adresi radi 500 stručnjaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track