4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE TOKOM LETA: Jedan od NAJSREĆNIJIH ASPEKATA u astrologiji NJEMU će doneti puno uspeha!
Foto: Profimedia

BLAGO NJIMA

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE TOKOM LETA: Jedan od NAJSREĆNIJIH ASPEKATA u astrologiji NJEMU će doneti puno uspeha!

Zanimljivosti -

Astrolozi kažu da će tokom leta zvezde biti najviše naklonjene ovim znacima. Daju i detaljnije prognoze, i izdvajaju datume koji donose posebne aspekte. Na toj listi tranzita je i aspekt Mars trigon Jupiter koji će jednom znaku doneti mnogo sreće i uspeha. Možda ste baš vi rođeni u ovom znaku.

Bik

Od šestog jula Venera će biti u četvrtoj kući Bika, ova kuća simbolizuje dom i porodicu. Kada planeta krene retrogadnim odom 22. jula, ljudi rođeni u ovom znaku postaviće sebi važna pitanja vezana za emocije- pitaće se šta ih čini sigurnim. Odgovori na ovo i slična pitanja doneći im spokoj i sreću i spremnost da dođu do onoga što žele u međuljudskim odnosno porodičnim odnosima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Od 11. jula Mars će biti u petoj kući Bika, što će ovom znaku doneti mnogo zadovoljstva.

Dvadeset dana kasnije, 31.jula, Mars će formirati trigon sa Jupiterom, što je jedan od najvećih signala sreće i uspeha u astrologiji. Bikovi treba da veruju svojoj intuiciji i da rizikuju, zvezde su na njihovoj strani.

Lav

Retrogradna Venera vladaće ovog leta u prvoj kući ličnosti petog horoskopskog znaka. Lavovi će poželeti da promene imidž - važno je samo da ne žure sa rešenjima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Lavovima leto donosi avanture za kojima su dugo žudeli. Od 21. juna do 23. septembra desiće im se mnogo lepih promena.

Te promene će se ih iznenaditi jer mnoge stvari ne očekuju.

Strelac

Venera će ovog leta biti u retrogradnom hodu kroz devetu kuću putovanja i obrazovanja Strelčeva koji ne treba da se po svaku cenu drže provobitnih planova.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ukoliko su mislili da otputuju, pa im se u međuvremenu nešto drugo učini primamljivim, neka slede svoje želje. Ako su odlučili da se posvete jednoj oblasti obrazovanja, ali sada smatraju da to nije najbolji izbor, nemaju razloga da strepe da će im predomišljanje doneti štete.

Energični i poletni Mars iz 10. kuće karijere Strelčeva napraviće 31. jula trigon sa Jupiterom u šestoj kući posla. Biće to vreme za prave odluke.

Škorpija

Sa Jupiterom u sedmoj kući partnerstva i retrogradnom Venerom u desetoj kući karijere, trenutak je da se oslobodite veza koje vas sputavaju i prigrlite one koje vas čine srećnim.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Pojedine pripadnike ovog znaka čeka nova veza ili brak, odnosno krunisanje postojeće veze. Lakše ćete rešavati emotivne probleme u narednom peridou.

Mars i Pluton će 23. avgusta doneti nalet ambicije i isticanje vaših liderskih sposbnosti.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track