ŠTA RADE BALKANCI KADA STIGNE ZIMA? Hit video se širi društvenim mrežama, a kada ga vidite ići će vam suze na oči od SMEJANJA!
Foto: Printscreen

VIDEO

ŠTA RADE BALKANCI KADA STIGNE ZIMA? Hit video se širi društvenim mrežama, a kada ga vidite ići će vam suze na oči od SMEJANJA!

Zanimljivosti -

Mentalitet ljudi koji žive na Balkanu dosta je sličnan, te čak nije ni bitno da li smo iz Srbije, Hrvatske, Bosne ili Crne Gore, neka ponašanja i navike su univerzalne svuda.

Jedan video na TikToku upravo to i pokazuje. U njemu se vidi kako klasičan Balkanac reaguje na dolazak zime, a mnoge je ovo nasmejalno. Ako je suditi prema videu kada osetimo da nam je hladno, prvo ubace pantalone u čarape, zatim podignu gaće do bubrega, da bi u njih ubacili potkošulju, da bi nakon toga preko potkošulje obukli duks, koji su onda uvukli u trenerku.

"Ubio si ovo", "Ja, balkanska devojka, sam tako obučena upravo", "Gde su papuče bre?", "Ja sam probao ovaj autfit i sad sam razveden", "Mislio sam da to rade Rumuni, ali sada vidim da nisam sam, svi Balkanci to rade", "A vunene čarape", bili su samo neki od komentara koji su nasmejali mnoge.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:15

BILI SMO VEĆ OZNAČENI AMERIKANCIMA 2001. GODINE! Stručnjak tvrdi da su vandredne mere vezane za Zapadni Balkan donete ZBOG OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track