NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JULA: Ovnovima kolege rade IZA LEĐA, Blizance čeka POVIŠICA, a OVAJ ZNAK izjeda stres
Foto: Shutterstock, Profimedia

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. JULA: Ovnovima kolege rade IZA LEĐA, Blizance čeka POVIŠICA, a OVAJ ZNAK izjeda stres

Zanimljivosti -

Venera u znaku Lava čini vas privlačnim i omogućuje da s lakoćom zavodite. Mogli biste da pronađete srodnu dušu, objavite veridbu ili planirate venčanje.

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Posao: Raspolagaćete s važnim informacijama, što će pomoći da situaciju držite pod kontrolom i povučete ispravan potez. Ipak, pazite se neiskrenih saradnika i onih koji vam rade iza leđa.

Ljubav: Slobodnim Ovnovima zvezde obećavaju nova poznanstva, od kojih će jedno biti posebno zanimljivo. Osvojiće vas neko za koga nikad ne biste rekli da je vaš tip. Bračni odnosi se poboljšavaju, pa će biti više romantike između vas i voljene osobe.

Zdravlje: Nećete imati razloga za brigu. Najavite rat kilogramima ili se odvažite na prestanak pušenja. Osetićete navalu optimizma, pa ćete kupovati novu odeću i doterivati se.

Najbolji dan: 2. jul

Najlošiji dan: 7. jul

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Posao: Nedelja je pogodna za javne nastupe i traženje pomoći i usluga. Bićete omiljeni, šarmiraćete poslovne partnere i uglavnom dobijati ono što zatražite. Moguć je češći rad na terenu ili putovanja.

Ljubav: Usamljene će obradovati ljubavna poruka. Ne odugovlačite s odgovorom. Bikovi koji su u braku neće uspeti da izbegnu poneku svađu, ali nakon svake će uslediti pomirenje. Od iduće nedelje mnogo toga rešavaće se u vašu korist.

Zdravlje: Vašem zdravlju ne prete poremećaji. Sitnije neprijatnosti biće vezane za grlo, pa izbegavajte gazirana pića. Mogli biste da nabavite kućnu spravu za vežbanje, ali pazite se povreda.

Najbolji dan: 3. jul

Najlošiji dan: 5.jul

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Posao: Imaćete snagu i ambiciju koja će vas nezaustavljivo voditi prema vrhu. Istaknuta intuicija zaštitiće vas od pogrešnih odluka. Moguća je i povišica ili povraćaj duga koji već jako dugo očekujete.

Ljubav: Ono što započne u znaku prijateljskog odnosa, pretvoriće se u nešto više. No ne žurite. Ako osetite da vas je dotična osoba zainteresovala, nastojte da je bolje upoznate.

Zdravlje: Povećana fizička aktivnost pokazaće se idealnim načinom za održavanje dobre linije. Imaćete odličnu koncentraciju, pa ćete jako dobro pamtiti.

Najbolji dan: 6. jul

Najlošiji dan: 8. jul

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

Posao: Rak će krenuti snažno napred. Pravi je trenutak za napredovanje. Spremni ste da se uhvatite u koštac s problemima ili pojedincima koji nisu ispunili data obećanja.

Ljubav: Venera u Lavu pokazatelj je naglih odluka vezanih za osećanja. Bićete tašti, ali i željni dominacije nad partnerovim životom. Kamen spoticanja biće ljubomora, iako nepotrebna. Partner vas voli i to vam dokazuje svojim delima, ako već ne rečima.

Zdravlje: Više ćete brinuti o sebi i svom izgledu, pa ne čudi što će mnogi među vama intenzivnije vežbati, ne bi li se napokon rešili prekomernih kilograma. Ovo leto zablistaćete u novoj formi.

Najbolji dan: 7. jul

Najlošiji dan: 4. jul

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Posao: Nećete biti zadovoljni kolegijalnošću nekih ljudi i činiće vam se da morate da se odričete zbog drugih, a bez prigodne naknade. Do vas će dopirati tajne informacije koje čuvate od drugih.

Ljubav: Venera u vašem znaku čini vas privlačnim i omogućuje da s lakoćom zavodite. Mogli biste da pronađete srodnu dušu, objavite veridbu ili planirate venčanje. Samci su na pragu nove veze, ali nemojte ni u čemu brzati. Samo polako!

Zdravlje: Nova frizura istaći će sve vaše prednosti i obezbediti vam brojne komplimente. U sjajnoj ste formi, ali promene raspoloženja nećete izbeći. Treba vam što više zabave i druženja.

Najbolji dan: 2. jul

Najlošiji dan: 5. jul

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Posao: Vaša blizina će delovati podsticajno na druge ljude, a najbolje od sebe daćete u timskom radu. Imaćete smisla za detalje i biti odlične koncentracije. Imaćete skladne odnose s kolegama i šefovima.

Ljubav: Imaćete zanimljivo iskustvo s bivšom ljubavlju. Bićete skloni tajnim ljubavnim radnjama i skrivati ih od okoline. Možda ćete biti neverni, ali pazite se posledica. Samci, osoba koja vam se sviđa je teško osvojiva, ali nemojte odustati.

Zdravlje: Nemate strpljenja za sve ono što vam pre nije smetalo. Zdravlje vam je osetljivo, nemate dovoljno energije, pa vas umaraju poslovna i porodična zbivanja. Neki se brinu za bolesnog člana uže porodice.

Najbolji dan: 3. jul

Najlošiji dan: 8. jul

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Posao: Pratiće vas greške u komunikacijskom kanalu, neočekivana zbivanja na putovanjima ili u poslovanju s inostranstvom. Pazite da ne padnete u nemilost šefa koji će biti nepravedan prema vama.

Ljubav: Da biste iskoristili ljubavne mogućnosti, zauzmite odgovarajući stav i zadržite doslednost. Ovo se najviše odnosi na one koji prolaze kroz period krize. U ovoj nedelji mnogo toga možete staviti na svoje mesto, posebno ako se više potrudite oko partnera.

Zdravlja: Duševni mir nastojaćete da pronađete meditacijom i opuštanjem. Vežbe disanja pokazaće se učinkovitim načinom za otklanjanje nervoze, ali i nesanice.

Najbolji dan: 6. jul

Najlošiji dan: 4. jul

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Bićete zadovoljni učinkom i rezultatima. Mogli biste da odložite jedan poslovni projekat ili čekate rešenje nekih administrativnih ili kadrovskih pitanja, koji bi u ovoj nedelji mogli da se realizuju.

Ljubav: Romantična druženja udvoje samo će vas površno ispunjavati. Potreban vam je izazov, neko ili nešto za šta morate da se izborite. Nemate strpljenja za partnerove bubice, ali ni vi niste savršeni. Samci, mogli biste nekog da upoznate putem društvenih mreža.

Zdravlje: Prepustićete se brizi i strahovima. U svemu ćete videti samo loše strane, te svojim pesimizmom postati idealna meta raznim psihosomatskim tegobama. Od iduće nedelje bićete puno bolje.

Najbolji dan: 8. jul

Najlošiji dan: 6. jul

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Posao: U centru pažnje biće finansije i novčana isplativost nekih projekata. Moraćete da se prilagodite restrikciji i skromnoj profesionalnoj realizaciji. Sjajno su vam aspektirani poslovi s inostranstvom.

Ljubav: Planete vam omogućuju da učvrstite vezu i otklonite razlike u pogledima na život. Neki će upoznati osobu koja je iz drugog grada ili države. Osetićete da vas povezuju duboke spone uzajamnosti i razumevanja.

Zdravlje: Povoljno je vreme za sve vrste kozmetičkih zahvata. Promena frizure ili nabavka novog komada odeće biće sjajan način za podizanje samopouzdanja.

Najbolji dan: 6. jul

Najlošiji dan: 7. jul

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Posao: Prepreke u napretku mogle bi vam nametati starije osobe, autoriteti, ali i vi sami, svojom nedoslednošću. Neko će pokušati da ospori vaš rad, ali mu vi to nećete dozvoliti.

Ljubav: Smanjite uticaj drugih na svoj privatni život. Uprkos pritiscima i povremenom udaljavanju, duh zajedništva i smisao za ustupke pokazaće svu snagu vašeg odnosa. Ako ste sami, od iduće nedelje otvaraju vam se mnogo bolje prilike i situacije.

Zdravlje: Intenzivna fizička aktivnost izvući će vas iz letargičnog raspoloženja. Želudačni problemi mogli bi nastati zbog vaše pojačane izloženosti stresnim situacijama.

Najbolji dan: 3. jul

Najlošiji dan: 8. jul

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Posao: Više verujte u sebe i ne potiskujte svoje ambicije – vreme je da i drugi vide vaše prave kvalitete. Oni koji su nezaposleni, mogli bi da se zaposle. Možda to neće biti posao u struci, ali svejedno će vas radovati.

Ljubav: Granica između privlačnosti i odbojnosti, biće tanka. Ako ne pripazite, deliće vas korak od prekida odnosa. Partner je osetljiv, a vi ga gnjavite ljubomorom. Popustite malo i dajte prednost kvalitetnom dijalogu.

Zdravlje: U stresnom ste periodu koji prilično iscrpljuje vaše energetske zalihe. Moraćete biti dostupni mnogim ljudima, a i ukućani će se previše oslanjati na vas. Umorni ste.

Najbolji dan: 5. jul

Najlošiji dan: 3. jul

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Posao: I ove nedelje vas prati povoljan Merkurov uticaj koji koristite za probijanje na poslovnoj sceni. Dani su stvoreni za pisanje, komponovanje, slikanje, glumu i sve oblike kreativnog izražavanja.

Ljubav: Naklonjene planete iz znaka Raka pospešuju vaše izglede u bračnoj komunikaciji, kao i mogućnost zanimljivih susreta i zabavnijeg društvenog života. Samci, nećete odoleti nečijem pozivu za izlazak, pa ste nadomak strastvenoj vezi.

Zdravlje: Dobro raspoloženje i optimističan pogled na život neće dopustiti nikakvim zdravstvenim tegobama da vam pokvare ove dane. Bićete odlično i dobro ćete se zabavljati.

Najbolji dan: 8. jul

Najlošiji dan: 2. jul

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track