PARE STIŽU 13. AVGUSTA, ALI ZVEZDE DONOSE JOŠ PONEŠTO: Očekuje nas moćan astro period, a ovi znaci će najviše profitirati!
Foto: Profimedia, Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

PARE STIŽU 13. AVGUSTA, ALI ZVEZDE DONOSE JOŠ PONEŠTO: Očekuje nas moćan astro period, a ovi znaci će najviše profitirati!

Zanimljivosti -

Sunce, planeta vitalnosti, nalazi se trenutno u Lavu, gde će 13. avgusta graditi aspekat (konjukciju) sa Venerom koja se nalazi u istom znaku.

Tranzit Sunca u konjukciji sa Venerom usmerava pažnju na druženje, zadovoljstvo, kreativnost i finansije. Više ćete cenite harmoniju i lakoću.

Bićete okruženi divnim ljudima, a imaćete veću mogućnost za zaradu novca.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Moćan datum

13. avgust 2023. godine je idealan dan da sebe počastite dobrom frizurom, kupovinom nekog manjeg odevnog dela ili učiniti šta god kako biste se osećali lepše i bolje. Ovo je odlično vreme za zabavljanje, veridbu, brak i poboljšanje ljubavnih odnosa jer bi trebalo da se osećate ljubaznije i da izgledate seksualno privlačnije i harizmatičnije.

Sada je verovatnije da ćete pronaći bezuslovnu ljubav. Takođe bi trebalo da budete društveniji i zabavniji. Dakle, ovo je dobro vreme za traženje zadovoljstva kroz zabavu, druženje, žurke. Međutim, takođe je idealno vreme za opuštanje sa decom, sređivanju i ulepšavanju kuće.

Horoskop
foto: Shutterstock

Stiže novac

A pre svega ugodite sebi i bavite se svojim aktivnostima. Trebalo bi da osećate više entuzijazma za umetničke i kreativne aktivnosti poput muzike, pevanja, plesa, umetnosti ili poezije. Dobar smisao za modu i potraga za jeftinim stvarima čine ovo dobrim vremenom za kupovinu i dekoraciju. Poslovna pitanja i ulaganja u umetnost i nakit trebalo bi da donesu profit.

Vaša želja za mirom i harmonijom znači da treba da imate dobre prilagođavačke veštine. Lako se možete sprijateljiti i pobediti neprijatelje. Ali saosećajna i temperament rizikuju da ugroze vaš postojeći mir. Izazovniji planetarni aspekti mogu izazvati probleme sa preteranim uživanjem, ekstravagancijom ili lenjošću.

horoskop, zodijak, stari horoskop, arapski horoskop
foto: Profimedia

Aspekat Venere i Sunca najbolje mogu da iskoriste znakovi među kojima su: Lavovi, Strelčevi i Ovnovi.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track