KOJI PAS ODGOVARA VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU I ZAŠTO? Za Vage je labrador, nemački ovčari pašu Ovnovima, a evo kako je za ostale
Foto: Shutterstock

astrologija

KOJI PAS ODGOVARA VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU I ZAŠTO? Za Vage je labrador, nemački ovčari pašu Ovnovima, a evo kako je za ostale

Zanimljivosti -

Svaka rasa pasa ima određene karakteristike, koje su slične ljudima.

Ukoliko ste se pitali koji pas bi odgovarao vašem horoskopskom znaku i vašoj ličnosti, evo odgovora:

Ovan - nemački ovčar

Kao vatrenom znaku koji je uvek u pokretu, vašoj ličnosti odgovara nemački ovčar, poznat kao pas koji laje, ali ne ujeda bez razloga, slično vašoj iskrenoj prirodi. Vi ste lojalni čuvari.

Čemp, Šampion, pas, Bajdenov pas, nemački ovčar
foto: Profimedia

Bik - baset

Sladak, ali tvrdoglav. Ovo opisuje Bikove i neke rase pasa, kao što je baset. Ova simpatična rasa, karakteristična je po svojim tužnim očima i dugim ušima.

Blizanci - sibirski haski

Potrebno vam je da svi znaju šta mislite, kako se osećate i šta vas uznemirava. Slično haskiju, napredujete i cvetate u pravom okruženju i zajednica vam je veoma važna.

Haski
foto: Profimedia

Rak - mops

Emotivni ste, pomalo zavisite od drugih, volite svoj krug ljudi, kad ga jednom oformite. Uživate u udobnosti doma, kao i mops. Tip ste osobe koja "pušta korenje".

mops, pag
foto: Youtube Printscreen

Lav - pomeranac

Volite da budete u centru pažnje, nemoguće je ne primetiti vas, ponekad lajavi, strastveni ste i lojalni, a oni koji to ne vide u vama, ljuto će se prevariti.

Devica - pudla

Od onih malih, do visokih i ekstravagantno podšišanih manekena, odlikuju se izuzetnom inteligencijom, kao i device, poznate po svojoj mentalnoj agilnosti, lojalnosti i pedantnosti.

Vaga - labrador

Kao i svaki labrador, volite ravnotežu i mir u svom životu, nezamenljivi ste timski radnik, jer možete da spojite nespojivo, da pronađete nešto zajedničko sa svima.

labrador, Čoko, izgustirani labrador
foto: Facebook Printscreen/Ventura udomi

Škorpija - rotvajler

Kad se jednom fokusirate na nešto što ste sebi zadali, više ne možete da se zaustavite i preorijentišete. Neustrašiv, visoko inteligentan pas, snažan i kad ugrize, ne pušta.

Strelac - border koli

Vi ste hrabri, puni života i uvek spremni za avanturu. Strelčevi i koliji su jednako aktivni i puni energije, jer postoji sličnost u mentalnoj i fizičkoj agilnosti.

Jarac - kane korso

Svim srcem ste za naporan rad i red. Veoma ste disciplinovani, želite da postignete uspeh i dokažete sebe, vi ste kane korso, mirni, hrabri i dostojanstveni.

cane corso, Kane Korso
foto: Shutterstock

Vodolija - čau čau

Vodolije su statistički jedan od najređih znakova, koje odlikuje individualnost, genijalnost, jedinstvenost, a takav je i čau čau, od grive do plavog jezika.

Ribe - čivava

Bezuslovna ljubav je najmanje što možete čivavi, a i svakoj Ribi, da pružite. Čivave su zaštitnički nastrojene, ponekad nesvesne svoje veličine, pomalo tvrdoglave, ali vrlo srčane i emotivne - navode na jednoj Instagram stranici, posvećenoj ljubimcima.

(Kurir.rs/informer)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track