PUTOVALA 500 km, PA UPALA NA POGREŠNU SVADBU: Krenula na venčanje kod prijatelja, a onda se IZBLAMIRALA kao nikad (VIDEO)
Foto: TikTok/firstseedfoods

NEPRIJATNO

PUTOVALA 500 km, PA UPALA NA POGREŠNU SVADBU: Krenula na venčanje kod prijatelja, a onda se IZBLAMIRALA kao nikad (VIDEO)

Zanimljivosti -

Amerikanka Arti otputovala je avionom iz SAD u Škotsku kako bi prisustvovala venčanju svog prijatelja, ali kad je stigla, shvatila je da je upala na pogrešnu svadbu.

U snimku koja je na TikToku pregledan više od pola miliona puta Arti je pokazala znak na kojem je pisalo da se održava venčanje njoj nepoznatih ljudi.

@firstseedfoods congratulations Caitlin and Stephen? thanks for being such good sports and inviting me in for a drink #weddingtiktok #scotland #ohno ♬ original sound - Arti

Srećom, mladenci joj nisu zamerili, a brat mladoženje se našalio: "Putovala si iz Amerike u Škotsku i stigla na pogrešno venčanje", na šta je mladoženja dodao: "Moje i njeno venčanje", pokazujući pritom na svoju suprugu.

Arti je otkrila kako je ipak uspela da stigne na venčanje prijatelja, iako je malo zakasnila, a u sledećem videu je objasnila šta se dogodilo.

"Čim sam stigla, niko mi nije bio poznat, što je OK jer dolazim iz drugog grada", rekla je.

"Nisam poznavala puno zvanica, ali kad sam ugledala natpis s imenima mladenaca, pomislila sam da sam na pogrešnom ulazu i da se u zgradi održava više venčanja", objasnila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

Svadba Mine Sovtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track