MILIONER TRAŽI ASISTENTA ZA PUTOVANJA: Plata 35.000 €, iskustvo NIJE POTREBNO, a ovo je JEDINI USLOV!
Foto: Instagram/matthewlepre

ŽELI DA ČINI DOBRA DELA

MILIONER TRAŽI ASISTENTA ZA PUTOVANJA: Plata 35.000 €, iskustvo NIJE POTREBNO, a ovo je JEDINI USLOV!

Zanimljivosti -

Influenser i milioner Metju Lepre (30) objavio je oglas da traži ličnog asistenta koji bi s njim putovao svetom i pritom bio dobro plaćen za to. Preduzetnik koji ima svoju e-trgovinu proputovao je više od 30 zemalja u proteklih pet godina i sada traži ličnog asistenta koji bi mu pomagao s administracijom.

"Putovao sam bez prestanka, sastajao se s ključnim klijentima, pomagao im u razvoju poslovanja. Tražim pravu osobu koja će da mi bude desna ruka i pomaže mi na mojim putovanjima", rekao je u izjavi, prenosi Daily Mail.

Iako naglašava da nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, potencijalni kandidat mora da ima strast prema putovanjima, fleksibilan raspored i da veliku pažnju posvećuje detaljima. Lepre je dodao da ga je sopstveno teško odrastanje nadahnulo da pomaže drugima, te se nada da je ovo prilika koja će nekom srećniku takođe ostvariti njegov san.

"Hteo bih da usrećim nekoga. Odlučio sam da pokažem drugima da mogu da promenim svoju ustaljenu svakodnevicu rada, te da im pružim život i fleksibilnost o kojoj su sanjali, meni se sve isplatilo", otkrio je.

Još 2020. godine Met je raspisao otvoreni konkurs za poziciju svog virtualnog ličnog asistenta u Australiji, a koji bi imao platu 52 hiljade dolara godišnje, te bi u potpunosti radio od kuće. Lepre, koji je osnivač firme Ecom Warrior Academy, bio je tužan kada je čuo da je milion Australijanaca ostalo bez posla otkad je izbila pandemija koronavirusa, te je na taj način želio da pomogne.

"Odrastao sam u zapadnom predgrađu Sidneja oslanjajući se na obroke iz Armije spasa jer moja samohrana majka nije mogla da priušti namirnice, tako da nažalost mogu da se poistovetim s teškim vremenima s kojima se ljudi suočavaju", rekao je za Daily Mail.

"Najmanje što mogu da učinim je da dam posao nekome ko je možda trenutno bez posla i želi da radi od kuće", dodao je.

Preduzetnik, koji zarađuje 120.000 dolara mesečno od svoje četiri uspešne firme, pregledao je 70.000 prijava pre nego što je zaposlio bivšu studentkinju mode.

Kako je rekao, kandidati zainteresovani za poziciju ličnog asistenta i platu od 35.000 evra mogu da se prijave za tu poziciju putem Metove stranice.

1 / 2 Foto: Printscreen

Sve što je potrebno jeste da popunite formular na njegovoj internet stranici sa svojim osnovnim podacima, a sudeći po datumu ažuriranja koji je naveden (6. septembar), oglas je i dalje aktuelan.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

14:43

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Bulić i Trivan otkrili šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track