DANAS TAČNO U 11.58 OVAJ DOGAĐAJ UTIČE NA SUDBINU 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Čuvajte se punog Meseca u Ovnu, jer vas čeka neviđeni haos
Foto: Shutterstock, Profimedia

ASTRO PROGNOZA

DANAS TAČNO U 11.58 OVAJ DOGAĐAJ UTIČE NA SUDBINU 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Čuvajte se punog Meseca u Ovnu, jer vas čeka neviđeni haos

Zanimljivosti -

Pun Mesec uvek je povezan sa nekom kulminacijom, pre svega na psihološkom nivou, a samim tim što će se odigrati u Ovnu, jasno je da treba da ostanemo suzdržani od pogrešnih odluka u afektu.

Bilo kakvi potezi, odluke ili potrebe da ispravljate nešto što ne valja, treba da ostavite za drugi put, jer će uticaj punog Meseca u Ovnu za mnoge biti okidač da se stvari privedu kraju.

horoskop, zodijak, horoskopski znaci
foto: Profimedia

Dakle, umesto razrešenja problema, možemo da stvorimo nove komplikacije jer ljudi danas neće biti raspoloženi za kompromise.

Burne reakcije, impulsivnost, ali i eksplozivna narav, samo su neke od propratnih manifestacija punog Meseca u Ovnu.

Pun Mesec često simbolizuje vrhunac energije i oslobađanje emocija. Možda ćete osećati potrebu da se oslobodite nagomilane napetosti i emocionalnog pritiska tokom ovog vremena.

Pun Mesec u Ovnu biće okidač za promenu sudbine nekih horoskopskih znakova, među kojima su Ovnovi, Vage, Jarčevi i Rakovi.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Morate da pronađete balans između trenutnih mogućnosti i potrebe da ostvarite svoje ambicije. Ostavljate prošlost iza sebe, ali ćete biti u fazi kada ćete burno reagovati na sve što vam se dešava. Frustracije, suze, impulsivnost i napetost biće propratne manifestacije ovog aspekta.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Dolazi do velike promene u partnerskim odnosima. Mnogi pripadnici vašeg znaka mogu da se odluče na prekid odnosa sa osobom koja ih sputava u životu. Nešto u emotivnom smislu mora da se menja.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ovo je prekretnica u vašoj karijeri. Odluke koje budete donosili ove nedelje biće presudne za vaše planove na poslu. Čuvajte se rasprava i ishitrenih poteza jer vrlo verovatno nećete biti u pravu.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Potrebno je da rešite neki porodični problem. Imaćete probleme oko stana ili sa jednim članom porodice. Pojedini pripadnici vašeg znaka poželeće da se presele.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track