ULETEO U OKRŠAJ SA NABILDOVANIM KENGUROM OD 2 METRA: Prava drama, čovek pokušao da spasi svog ljubimca, ali je izvukao deblji kraj
Foto: TikTok/the.tiser

au!

ULETEO U OKRŠAJ SA NABILDOVANIM KENGUROM OD 2 METRA: Prava drama, čovek pokušao da spasi svog ljubimca, ali je izvukao deblji kraj

Zanimljivosti -

Australija je prepuna neobičnih i vrlo opasnih stvorenja, a u to se uverio i bivši policajac Mik Moloni koji je objavio snimak dramatičnog susreta u gradu Mildura s dvometarskim kengurom.

Australija
foto: Kurir

Dok je šetao obalom reke Mari, primetio je da jedan od njegovih pasa nedostaje i zatim ugledao bizaran prizor. Ogroman kengur netremice ga je posmatrao, držeći njegovog psa u šapama.

"Stajao je u vodi i gledao me. Pas se borio za vazduh, jedva je držao glavu iznad vode. Nisam mogao da verujem", rekao je.

Pokušao je da uplaši kengura, koji se nije ni trgnuo zbog njegovog pokušaja, a nakon što je uzviknuo "pusti mog psa", kengur ga je udario svom snagom, a čovek je pao u vodu.

@the.tiser A Mildura man has gone viral after he filmed himself rushing into an outback river to save his dog from being “drowned” by a wild kangaroo. Uploaded by the Mildura Martial Arts school in Victoria, the video had been viewed more than 2.5 millions times on Tik Tok in just 10 hours. Unfortunately, the man professed his skills at Brazilian Ju Jitu were “ineffective” after he waded in to save his dog from the “7ft kangaroo”. Would you fight a kangaroo to save your dog? Video: @milduramartialarts1#justaussiethings #kangaroo #aussieanimals #dogsoftiktok #australia #aussiethings ♬ original sound - The Advertiser

U sledećem kadru vidi se kako je pas uspeo da pobegne, a Mik je zapljusnuo kengura vodom i otišao smejući se. "Imam nekoliko ogrebotina i boli me podlaktica. Bio je to dobar udarac", objasnio je, a snimak je postao hit na društvenim mrežama, piše Index.

"Ovaj kengur izgleda kao bodibilder s glavom jelena", "Kengur koji me davi u vodi. Ovo je moj novi strah", "Ovaj kengur je spreman za meč" i "Nešto luđe nisam video" su samo neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track