NJIHOV PRODORAN POGLED NE ODAJE OSEĆANJA: Evo šta govore izrazi lica svakog horoskopskog znaka i od čijih očiju hvata jeza
Foto: Shutterstock

astro

NJIHOV PRODORAN POGLED NE ODAJE OSEĆANJA: Evo šta govore izrazi lica svakog horoskopskog znaka i od čijih očiju hvata jeza

Zanimljivosti -

Svaki horoskopski znak ima svoju tajnu i ono što ga izdavaja od ostalih kada je zavođenje u pitanju. Nekima čak ni pomračenje sunca neće uticati na sreću u ljubavi.

Bik je ležeran i duhovit, pogled mu se skida sa nogu, a kada govori, boja njegovog glasa, prijatna i umirujuća, govori glasnije od njegovih očiju. Rak razoruža svojom misterioznošću i zaštitničkim stavom.

U nastavku otkrijete kako su zvezde naklonjene vašem horsokopskom znaku:

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Vedar izraz lica Ovna ne mora ništa da znači, kao ni to što je mlad i u zrelim godinama. Ako je u pitanju muškarac, onda se od njegovog prodornog pogleda lagano jeze, jer deluje nekako opasno.

S druge strane, on izgleda kao neko za koga niste sasvim sigurni šta se dešava u njegovoj glavi. Žena Ovan impresionira svojim polemičnim stavom, koji jednostavno možete pročitati na njenom licu.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bik je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževni, a njegov pogled može da vas obori s nogu. Izraz njegovog lica kao da govori da ste na njegovoj strani zaštićeni, pa nemojte da vas zavara ležernost koja izvire iz njegovog zanosnog pogleda. Jer kada Bik govori, boja njegovog glasa govori više od njegovih očiju, tako prijatna i tako umirujuća, da se uz njega osećate prigušeno i sigurno kao malo dete.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Čak i kada izgledaju mladalački, Blizanci su veoma proračunati i racionalni. Ako pokušava da se ponaša kao negativac, iza takve slike stoji osetljivo dete koje ne želi da odraste. Mnogo govori, ali najmanje o sebi. Ako se ponaša kao fatalna žena, to je namerna maska koju koristi da zaštiti svoju pravu prirodu kao osobe koja je pomalo nespremna za veće emocionalne izazove.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Njegov dečački izgled, čak i kada zaista ima lice deteta, ili mu je kosa već proređena, ne treba da zavara. Prijatan i stidljiv Rak pleni upravo svojom tajanstvenošću i zaštitničkim stavom, koji će vas na prvi pogled razoružati. Zato što on lovi, a Račica je ljubazna, lepa, nežna i puna razumevanja, izazivajući upravo ono što ona želi - vašu želju da je zaštitite.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Izraz njenog lica odaje rođenu zvezdu, jer je privlačna, vedra i teško da će proći nezapaženo, a ako je ne primetite – nastaviće da glumi. Lavica je doterana, ne izlazi bez šminke i frizure. Njen pogled je razoružavajući, dok gospodin Leo zaista ima nešto plemenito u izrazu lica što kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Njenim elegantnim, duguljastim licem dominira misteriozan, ali upitan pogled. Kao u bajci, od ružnog pačeta može da se transformiše u gracioznog labuda, a kada ima lepu frizuru, misli da je sebi ulepšala život.

Muškarcu Devici nije važno šta drugi misle o njegovom izgledu, ali njegov izraz lica odaje pristojnog i veselog dečaka, iako prodoran pogled i muževni izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Izraz njenog lica uglavnom otkriva ono što Vaga želi da pokaže drugima, odnosno njen imidž u javnosti. Mnogo brine o svom izgledu, zbog čega se često nađe u centru pažnje, čemu doprinose i njena mladost, te često naglašene muževne crte muškarca Vage.

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Na njenom licu dominiraju oči i prodoran pogled koji ne odaje osećanja, pa žena Škorpija često deluje veoma zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je upečatljiva brineta ili plavuša.

Muški izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž, već on zaista jeste takav, pogotovo ako ima crnu kosu ili tamniju kožu, a ako je svetle kose deluje nekako elegantnije, jer mu izraz lica odiše jaka harizma.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Iako je uglavnom nasmejan, muževni izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Ima nečeg otmjenog u njegovim crtama, uprkos činjenici da često rano počinje da gubi kosu. Iako ne deluje tako krhko, niti delikatno, žena Strelac često ima svoj nedokučiv izraz lica koji obično krije njeno maštanje o putovanju ili bilo kom lepom načinu na koji može da pobegne od stvarnosti.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Njen pogled ne otkriva mnogo, više je radoznao, mada ume da bude i pomalo nestašan. Godine joj donose više od veza, tako da dugo zadržava mladalački izgled, posebno zbog lepe kose ili nečeg egzotičnog u izrazu lica. Iako muškarac Jarac deluje hladno, zbog svog prodornog pogleda, sa godinama izgleda mlađe, ali rano počinje da gubi kosu.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Izraz lica Vodolije odaje utisak misteriozne osobe sa kojom nije poželjno igrati se, ma koliko bio društven, ali ipak voli da ga svi primete. Nešto intrigantno i pronicljivo u njegovom izgledu čini ga još zanimljivijim, nekako autentičnijim, čak i kada nije lep po klasičnim merilima. Deluje pomalo rasejano, ali ne može ništa da propusti, jer sve primećuje, ali ćuti.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Njihov izgled, baš kao i izraz lica, mnogo skriva, ali i mnogo govori, iako je nedokučiv, bez obzira da li im je kosa raščupana ili zalizana, jer muškarci Ribe kao da ne mare za svoj izgled.

Kada pogledate njihove izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, posebno pripadnica znaka, jasno vam je koliko je ženstvena, senzualna i graciozna i izgledom i ponašanjem, piše Atma.

Nedeljni horoskop možete pogledati ovde.

(Kurir.rs/24 sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track