STARICA DOBILA NA LUTRIJI, PA IZBEZUMILA PORODICU: Kada im je saopštila na šta će potrošiti novac, potpuno su se šokirali!
Foto: EPA/Allison Dinner

nisu mogli da veruju

STARICA DOBILA NA LUTRIJI, PA IZBEZUMILA PORODICU: Kada im je saopštila na šta će potrošiti novac, potpuno su se šokirali!

Zanimljivosti -

Džoan Bakingem (74) iz Birmingema, u Engleskoj, nedavno je sa nekoliko komšija osvojila džekpot na lutriji poštanskih brojeva vredan milion funti (1,15 miliona evra).

Kada su komšije podelile iznos, Džoan je dobila 111.111 funti (skoro 130.000 evra). Starica je rekla da je presrećna i da jedva veruje svojoj sreći. Međutim, članovi njene porodice nisu bili baš srećni kada su čuli na šta Džoan namerava da potroši većinu svog dobitka.

lutrija
foto: Mykhailo Polenok / Panthermedia / Profimedia

- Volim baštenske patuljke, volim da ih skupljam u svojoj bašti, a novac nameravam da potrošim na baštenske patuljke - kaže Džoan.

Džoan Bakingem nikada nije živela u luksuzu. I u budućnosti, ne želi sebi da priušti nikakav luksuz od svog velikog dobitka na lutriji.

- Ne treba mi mnogo - tvrdi ona. Njena ćerka se ne slaže da njena majka troši svoj dobitak na baštenske patuljke.

baštenski patuljak
foto: Robert Harding Productions / robertharding / Profimedia

- Volim svoju majku više od svega, ali njena strast prema baštenskim patuljcima me izluđuje. Svaki put kada idemo u kupovinu, ona otkrije novog patuljka kojeg mora da kupi - kaže Džoanina ćerka Sem.

Ali Džoan namerava da svakom članu svoje porodice kupi baštenskog patuljka. Ipak, za utehu, namerava da svojim najmilijima priušti odmor u SAD, gde će otići sa dve ćerke i njihovim muževima. Tako će porodica verovatno biti srećnija zbog svojih dobitaka na lutriji.

(Kurir.rs/Felix)

Bonus video:

12:11

Mića je Titov kuvar koji je napravio Karađorđevu šniclu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track