NEMANJA SE BORI PROTIV DRUGARICE DA BI STAO RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Učesnik šoua na Kurir televiziji priznaje da želi POBEDU
Foto: Petar Aleksić, Miomir Milić

INTERVJU

NEMANJA SE BORI PROTIV DRUGARICE DA BI STAO RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Učesnik šoua na Kurir televiziji priznaje da želi POBEDU

Pop kultura -

Nemanja Nikolić ima 24 godine i ostvario je svoj san da postane uspešan plesač. Sad je na korak od toga da dobije šansu da igra uz Draganu Mirković na njenim koncertima 29. i 30. decembra u Beogradskoj areni jer se sa još 13 takmičara bori za to i nagradu od milion dinara u šouu "Rame uz rame sa Draganom", koji se vikendom u 20 sati emituje na Kurir televiziji.

Nemanja Nikolić, Rame uz rame sa Draganom, RUR
foto: Petar Aleksić

Odmalena se Nemanja bavi plesom, ali ima još talenata koje nije do kraja ispoljio.

- Od svoje četvrte godine bavim se plesom, dakle, ceo život. Trenirao sam i ples devet godina, a sada sam počeo i da se bavim pevanjem. To mi je takođe jedna od velikih želja. Radio sam razne poslove. Poslednje je bila saradnja s jednom mladom pevačicom, Mahrinom. Učestvovao sam i u nekim talent šou programima, tamo sam stigao do finala - navodi on na početku razgovora za Kurir.

Nemanja Nikolić, Rame uz rame sa Draganom, RUR
foto: Petar Aleksić

Sasvim slučajno je dospeo u Draganin šou, kaže.

- Očekujem najbolje od ovoga da mi se desi. Idem s tim da pobedim. Bio sam na Tari, drugarica mi je poslala oglas i ja sam se prijavio. Ta drugarica je takođe sa nama ovde u šouu - priča Nikolić, a na pitanje koliko je upućen u Draganin rad, odgovara:

- Poznajem dovoljno da mogu da plešem s njom (smeh). Omiljena Draganina pesma mi je "Biću njegova il' ničija", definitivno.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Kurir tv

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Bonus video:

00:14

PLESNI ŠOU RAME UZ RAME SA DRAGANOM POMERIO SVE GRANICE DOBRE ZABAVE! Novi format na Kurir televiziji ostavio publiku bez daha

Nema nameru da odustane od posla koji voli.

- Jeste teško baviti se plesom, ali je jako zanimljivo. Nikad ne bih prestao da se bavim plesom. Ako se dovoljno trudiš i žrtvuješ, može i od ovog posla da se živi čak i u Srbiji. Ne postoji stvar od koje ne može da se živi. Mislim, i ima ono šta zapravo znači da se živi od nečega. Ono što je meni dovoljno nekom nije i obrnuto - u dahu izgovara Nikolić.

Nemanja Nikolić, Rame uz rame sa Draganom, RUR
foto: Petar Aleksić

Nemanja je u prijavi za talent šou "Rame uz rame sa Draganom" naveo da ume da se pretrpa obavezama, pa nas je zanimalo kako to izgleda:

- Iskreno, ne snalazim se u organizaciji, to mi je konfuzno. Ambiciozan sam, i onda mi teško padne da odbijem neke stvari i tako se pogubim. Ali sve izguram do kraja.

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Prvi kontakt Dejana Milićevića sa kandidatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track