SRPKINJE ODGOVORILE NA PITANJE DA LI BI RADIJE BILE U VEZI SA STRANCEM ILI SRBINOM: "Lepi su Francuzi i Italijani..." (VIDEO)
Foto: Shutterstock

iskrene

SRPKINJE ODGOVORILE NA PITANJE DA LI BI RADIJE BILE U VEZI SA STRANCEM ILI SRBINOM: "Lepi su Francuzi i Italijani..." (VIDEO)

Zanimljivosti -

Poslednjih godina su sve popularniji ulični intervjui, a ta forma je doživela ekspanziju pojavom društvenih mreža i aplikacija, pa se neretko po gradovima mogu videti jutjuberi koji postavljaju razna pitanja prolaznicima.

Ovog puta je jutjuber koji vodi kanal Slavictalks pitao nekoliko žena u Srbiji, tačnije Beogradu da bi li radije bile u vezi sa Srbinom ili s nekim strancem, kao i kolike su šanse da im se svidi neko ko nije iz njihove zemlje. Odgovori Srpkinja su bili razni.

devojka iz Srbije, Srpkinja
foto: Shutterstock

"Preferiram Srbe. Jako sam tradicionalna. Nisam sigurna zašto", rekla mu je jedna devojka, a s njom se složila još jedna prolaznica.

"Pričaju srpski, znaju srpska pravila i jednostavno su Srbi", rekla je.

"Mislim da je teško razumeti Srpkinje ako si stranac. Preferiram svakako momke iz Srbije jer su visoki, a stranci su malo niži", još je bio jedan od odgovora. Devojke su se složile kako su im ipak draži momci sa Balkana, prvenstveno zbog kulture.

"Lepi su mi Francuzi i Italijani, ali ipak više volim Srbe", rekla je jedna devojka.

Međutim, neke Srpkinje su rekle da bi ušle u vezu i sa strancem. Devojka je ispričala da je bitna emocija, a ne nacionalonost.

"Mislim da su sve nacionalnosti dobre i zanimljive, a ja volim jake muškarce", objasnila je jedna.

Naravno, komentari ispod videa su bili razni.

Neki omci iz Srbije su se u komentarima ispod videa našalili kako nisu znali da su im devojke u njihovoj zemlji toliko verne.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:31

OVI LJUDI SU BESRAMNI, POTRPAO FAMILIJU U ŠATOR NA PLAŽI: Srpkinja snimila ljude koji ne plaćaju ležaljke, pokrenula buru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track