"TATA MI JE REKAO: MORAŠ DA VODIŠ LJUBAV SA NJOM" Sin glumca iz filmova za odrasle ljubi SEDAM GODINA STARIJU devojku! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

RODITELJI JE OBOŽAVAJU

"TATA MI JE REKAO: MORAŠ DA VODIŠ LJUBAV SA NJOM" Sin glumca iz filmova za odrasle ljubi SEDAM GODINA STARIJU devojku! (FOTO)

Zanimljivosti -

- Mali je na oca - pišu italijanske novine koje tvrde da je Lorenco Tano, 27-godišnji sin porno zvezde Roka Sifredija (koji povremeno radi sa svojim ocem kao režiser filmova za odrasle), u vezi sa Lukrecijom Lande, koja je sedam godina starija, sa kojom je plesni par Raijeve emisije 'Ballando con le stelle'.

Mladić je, piše Il Matino, već predstavio izabranica roditeljima i ona im se veoma dopala.

- Nešto lepo se rađa između mene i Lukrecije, često se viđamo van plesnog studija. Ona me osvaja svojom iskrenošću, pred njom sam baš onakav kakav jesam, nemam potrebu za bilo kakvom glumom - kaže za "Repubblicu" Lorenco, koji je nedavno na Instagramu postavio sliku na kojoj ga partnerka ljubi u obraz.

Tom prilikom otkrio je i šta mu je savetovao tata Roko pre izlaska na plesni podijum.

- Tata mi je rekao: 'Lukrecija je lepa žena, moraš da vodiš ljubav sa njom, vas dvoje morate da radite stvarno, virtuelno, kako hoćete. Vas dvoje ste kao dve ruže koje tek treba da procvetaju' – rekao je Lorenco za Repubblicu.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track