ŠTA DATUM ROĐENJA OTKRIVA O VAŠOJ LIČNOSTI: Evo kome su uspeh i novac ZAPISANI U ZVEZDAMA, a ko je predodređen da bude BOEM
Foto: Profimedia

numerologija

ŠTA DATUM ROĐENJA OTKRIVA O VAŠOJ LIČNOSTI: Evo kome su uspeh i novac ZAPISANI U ZVEZDAMA, a ko je predodređen da bude BOEM

Zanimljivosti -

Numerolozi tvrde da svaki broj nosi određenu energiju, te tako i vaš datum rođenja može otkriti vašu pravu prirodu. I ne samo to - već i otkriva za šta ste zapravo predodređeni.

Pronađite svoj datum rođenja i saznajte nešto više o sebi!

Rođeni 1, 10, 19, 28. u mesecu

Vi ste rođene vođe i veoma se izdvajate od ostalih. Ambiciozni ste, hrabri i odlučni. Želite da postignete mnogo u životu. Ne zanima vas tuđe mišljenje, jer znate da su vaše inovativne ideje dobre. Sami krčite svoj put, samostalni ste i samodovoljni. Dobro bi bilo da započnete neki samostalan posao.

posao
foto: Shutterstock

Rođeni 2, 11, 20, 29. u mesecu

Imate potrebu za mirom i harmonijom. Ne volite rasprave ni sukobe mišljenja, radije birate kompromise, kako biste održali mir. Vi volite ljubav, a ne rat, te radije birate da ste u vezi nego da koračate kroz život sami. Dobri ste u timskom radu, a skromnost je vaša vrlina. Veoma ste osećajni, te morate obratiti pažnju na to da vas neko ne povredi i ne iskoristi vašu dobrotu. Umetnička ste duša, sa dobrim osećajem za lepo.

par, ljubav, zagrljaj, emocije, veza
foto: Profimedia

Rođeni 3, 12, 21, 30. u mesecu

Obdareni ste umetničkim darom. Bilo da pišete, govorite ili ste našli neki drugi način da iskažete svoju kreativnost, vi ste predodređeni da stvarate. Imate i odličan smisao za humor i sposobnost da sačuvate pozitivan pogled na svoj život. Imate sposobnost da ohrabrite druge i da ih ispunite optimizmom, kao i odličnu maštu i čak sposobnost da predvidite stvari, naročito u svojim snovima. Topla ste osoba, pravi prijatelj i veoma velikodušni.

Umetnik, Crta
foto: Profimedia

Rođeni 4, 13, 22, 31. u mesecu

Praktični ste, vredni i čvrsto stojite na zemlji. Znate da se težak rad na kraju isplati i zato ste veoma disciplinovani kada je neki posao koga se prihvatite u pitanju. Volite da budete organizovani i ne odustajete od obaveza dok ih potpuno ne privedete kraju. Imate jaka moralna načela i najviše vas nervira kada vas neko laže.

posao, razgovor
foto: Profimedia

Rođeni 5, 14 i 23. u mesecu

Vaš dar je komunikativnost. Mnogi pisci su rođeni pod ovim datumom. Veoma ste talentovani, ali naročito za govor i izražavanje rečima. Dobri ste i kao prodavci, marketing menadžeri, televizijski prezenteri, radio voditelji i slično. Imate lep glas i brzo razmišljate. Mana vam je što vam sve brzo dosadi. Ne plašite se promene, zapravo i volite da završite sa nekom obavezom i idete dalje. Volite slobodu, te vas mnogi mogu okarakterisati kao boema.

druženje, prijatelji, zabavljanje, priča, smeh
foto: Profimedia

Rođeni 6, 15, 24.

Vi imate veoma saosećajno srce i puni ste ljubavi. Najbolje se osećate u svom domu, okruženi porodicom i preuzimate većinu poslova i brige oko familije. Na nekom nivou vama je neophodno da se osećate potrebnim. Potrebna vam je harmonija u životu. Dobar ste oslonac, odlični sa decom i životinjama. Pravi ste borac za pravdu, ali šta god da se dešava, vi ipak birate da vidite ono najbolje u ljudima.

dejt, sastanak, veza, držanje za ruke, klupica, romantika, ljubav, par
foto: Profimedia

Rođeni 7, 16, 25.

Vi ste pravi miks logike i intuicije. Racionalni ste i natprosečno inteligentni, sa darom za analizu i istraživanje. Učenje i generalno znanje veoma su važne stvari u vašem životu.

intuicija, žena, duhovnost
foto: Profimedia

Tražite istinu celog života, ali ste veoma skeptični i nemate baš poverenja u sve. Mudri ste, a privlačiće vas filozofija i duhovne nauke. Želite da spoznate dublji smisao života. Šarmantni ste, ali preferirate da budete sami u miru.

(Kurir.rs/Wanted/T.B.)

Bonus video:

06:31

ULAZIMO U GODINU OSMICE KOJA ĆE BITI BOLJA, ALI NE ZA SVAKOGA! Numerolog otkriva ko će osetiti POBOLJŠANJE već od oktobra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track