POZNATA TV LICA OBORILA REKORD NAJSLABIJE KARIKE! Tamara i Irina se borile do poslednje sekunde, a evo kome će novac biti doniran
Foto: Promo

dirljivo

POZNATA TV LICA OBORILA REKORD NAJSLABIJE KARIKE! Tamara i Irina se borile do poslednje sekunde, a evo kome će novac biti doniran

Zanimljivosti -

Nova godina počela je još jednom dirljivom epizodom planetarno popularnog kviza Najslabija karika. Ovog puta, u ulozi takmičara našla su se dobro poznata TV lica, a uspeli su čak i da obore rekord osvojivši neverovatnih 807.000 dinara.

Najslabija karika, Nikola Kojo
foto: Promo

Pobednica epizode bila je Tamara Grujić, koja je voditelju Nikoli Koji saopštila da će ovaj iznos biti doniran Udruženju Debra koje pruža podršku deci oboleloj od bulozne epidermolize tzv. "deci leptirima".

Iako je samo jedan od njih mogao biti "najjača karika" ova epizoda, svaka runda izgledala je mnogo više kao timski rad, nego kao takmičenje. Šaputanje, bankiranje, pogrešni i tačni odgovori smenjivali su se munjevitom brzinom. Sve to ne čudi, ako se uzme u obzir to da se ove kolege poznaju dugi niz godina i često sarađuju zajedno.

Najslabija karika
foto: Promo

Jedno po jedno kviz su napuštali Bojan Stanimirović, Ana Mitić, Vladimir Jelić, Miloš Urošević, Srđan Karanović, Mašan Lekić i Marija Stamenić, da bi u finalnoj rundi ostale Tamara Grujić i Irina Vukotić. Njih dve, međutim, nisu želele da se bore jedna protiv druge, već su ujedinile snage. Nakon osme runde u kasi je bilo 807 000 dinara, a kako pravila kviza nalažu da pobednik, a u ovom slučaju pobednica, može biti samo jedna, nakon devete runde Tamara je zvanično proglašena najjačom karikom ovog jakog tima.

Najslabija karika
foto: Promo

"Čestitam! Ako je neko zaslužio, onda je to Tamara", poručila je Irina Vukotić, dok je Tamara insistirala na tome da su obe pobednice.

"Devojke, svaka vam čast! Hvala vam što ste bile učesnice ove humane emisije" - nadovezao se Nikola Kojo.

Najslabija karika
foto: Promo

Zajedničkim dogovorom, odlučeno je da osvojena sredstva budu donirana Udruženju Debra osnovano 2008. godine sa ciljem da pomogne osobama sa buloznom epidermolizom u očuvanju zdravlja i olakšavanju svakodnevnog života. U pitanju je retko nasledno oboljenje kože, sa bolnim ranama sličnim opekotinama, koje teško zarastaju i imaju brojne posledice na celokupno zdravlje i život obolelog. Deca obolela od ove bolesti širom sveta poznata su kao "deca leptiri".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track