MERKUR ULAZI U RIBE 23. FEBRUARA I MENJA SVE ZA OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Spremite se za vesti koje vam donosi ova PLANETA
Foto: Buradaki / Alamy / Alamy / Profimedia

da li ste među njima?

MERKUR ULAZI U RIBE 23. FEBRUARA I MENJA SVE ZA OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Spremite se za vesti koje vam donosi ova PLANETA

Zanimljivosti -

Merkur, planeta komunikacije, 23. februara ulazi u Ribe, gde će se zadržati do 10. marta. Merkur u Ribama najviše će odgovarati Ribama, Rakovima i Škorpijama.

Merkur u Ribama je astrološka pozicija Merkura, planete komunikacije, razmišljanja i intelekta, smeštena u znaku Riba. Ova pozicija kombinuje energiju Merkura, koja je analitička, racionalna i brza, s emocionalnom, intuitivnom i suptilnom prirodom Riba.

Planeta, Merkur
foto: Irina Dmitrienko / Alamy / Alamy / Profimedia

Intuicija nad logikom

Osobe s ovom pozicijom Merkura sklonije su oslanjanju na intuiciju i unutrašnje osećaje nego na čiste logičke zaključke. Njihov način razmišljanja može biti duboko intuitivan i suptilan.

Empatija

Merkur u Ribama donosi sa sobom visok nivo empatije i saosećanja prema drugima.

Maštovitost

Ova pozicija podstiče maštovitost i kreativnost u načinu razmišljanja. Osobe s Merkurom u Ribama mogu imati izraženu umetničku crtu, pa su skloni izražavanju svojih misli kroz umetnost.

Nejasnoća i konfuzija

Pošto su Ribe povezane s nejasnoćom i konfuzijom, Merkur u ovom znaku može dovesti do poteškoća u jasnom izražavanju misli ili u preciznoj komunikaciji. Osobe s ovom pozicijom mogu biti sklonije zaboravu ili gubitku fokusa.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Osetljivost na okolinu

Merkur u Ribama je osetljiv na energije okoline i može lako apsorbovati atmosferu i emocije ljudi oko sebe. To može rezultirati potrebom za povremenim povlačenjem kako bi se zaštitili od prekomerne stimulacije.

Duševna dubina

Ova pozicija Merkura često dovodi do dubokog razmišljanja o duhovnim temama. Osobe s Merkurom u Ribama mogu biti vrlo introspektivne i sklone bavljenju pitanjima smisla i svrhe života.

Merkur u Ribama donosi kombinaciju praktičnosti i osećajnosti, a osobe s ovom pozicijom često imaju bogat unutarašnji svet i dar za intuitivnu komunikaciju.

(Kurir.rs/Informer/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track