U OVIM ZNACIMA ROĐENE SU NAJGORE SVEKRVE: Nijedna snaja im nije dobra, ZAGORČAĆE IM ŽIVOT i pre MEDENOG MESECA
Foto: Shutterstock, Ilustracija

izbegavajte ih!

U OVIM ZNACIMA ROĐENE SU NAJGORE SVEKRVE: Nijedna snaja im nije dobra, ZAGORČAĆE IM ŽIVOT i pre MEDENOG MESECA

Zanimljivosti -

Horoskopski znaci mogu mnoto toga reći o najšoj sudbini i pojedinim karakteristikama ličnosti. Naravno, svi smo jedinke za sebe, međutim, treba obratiti pažnju i na ono što nam zvezde savetuju.

U ovim znacima rođene su najgore svekrve. Kada upoznate partnera, jedno od pitanja za upoznavane neka bude i to koji je njegova majka horoskopski znak. Vredi znati na vreme.

Škorpije

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Svekrve škorpije jako vole da imaju kontrolu nad svime što rade, a činjenica je njihov sin sa vama, znači da neće moći da iskontroliše svaki njegov pokret. Ovo je glavni razlog zbog kog će škorpije da vam zagorčavaju život na najgori mogući načim, a da pri tome vi ni na jedan način to niste zaslužili. Sa njima morate da budete oprezne, jer će vam praviti spletke kada se tome najmanje nadate.

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Nikada ne možete da brinete o svom suprugu onako kako je o njemu brinula njegova majka riba. One njega čuvaju od svakog stresa, problema i bilo kakvog rada. Ako ih slušate i njenog mezimca zaštitite od svakodnevnog života nećete imati nikakav problem sa ovom svekrvom, ali ako se ne potrudite oko njega čeka vas pravi pakao!

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Žene rođene u znaku Strelca su po prirodi veoma znatiželjne. Često znaju da guraju nos gde im nije mesto. Ukoliko je vaša svekrva rođena u Strelcu, nemojte sumnjati da će želeti da zna svaku pojedinost iz vašeg braka. Ne samo što će želeti da zna, već se se mešati u svaku odluku koju donesete.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track